Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 21:09 (edytowany) Gramy ostro... przynajmniej na razie Edytowano wtorek o 21:09 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 71 Napisano wtorek o 21:15 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Gramy ostro... przynajmniej na razie Do snu ostro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 21:23 7 minut temu, _Gretta napisał: Do snu ostro? Nie chce mi się spać Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 21:37 Więc niech będzie ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 21:43 26 minut temu, _Gretta napisał: Do snu ostro? Tak ostro by nie zasnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 21:47 Szybko mija ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 71 Napisano wtorek o 21:50 7 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ostro by nie zasnąć Poszliście wczoraj razem spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 71 Napisano wtorek o 21:51 27 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie chce mi się spać Gretta Dzisiaj ja się za chwilę zbieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 21:52 1 minutę temu, _Gretta napisał: Poszliście wczoraj razem spać? Tak o jednym czasie w jednej chwili a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 21:53 6 minut temu, Onaaaa napisał: Szybko mija ... Ale dziś pozostaje nam ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 21:54 (edytowany) 3 minuty temu, _Gretta napisał: Dzisiaj ja się za chwilę zbieram. Zostań jeszcze chwile bedzie trojkat Edytowano wtorek o 21:54 przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 71 Napisano wtorek o 21:54 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak o jednym czasie w jednej chwili a co? To, że ciekawa jestem z kim Makkarone sypia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 21:56 1 minutę temu, _Gretta napisał: To, że ciekawa jestem z kim Makkarone sypia W sumie ja też jestem ciekawa. Moze nam powie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 21:56 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zostań jeszcze chwile bedzie trojkat Nie intersuje się zajętymi kobietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 21:57 (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W sumie ja też jestem ciekawa. Moze nam powie? Osz Wy cwaniary nie tak będziemy grać Edytowano wtorek o 21:57 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 21:58 (edytowany) 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Ale dziś pozostaje nam ... Nie zgadzam sie. Proszę jeszcze nie. Edytowano wtorek o 21:59 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 71 Napisano wtorek o 21:58 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Osz Wy cwaniary nie tak będziemy grać Chcesz ostro, to masz ostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 71 Napisano wtorek o 21:59 3 minuty temu, Onaaaa napisał: W sumie ja też jestem ciekawa. Moze nam powie? Może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 22:00 Przed chwilą, _Gretta napisał: Chcesz ostro, to masz ostro Mogłaś lepiej muzykę puścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 22:03 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Ale dziś pozostaje nam ... Nie poszła jedna piosenka wrzucam inną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 71 Napisano wtorek o 22:04 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Mogłaś lepiej muzykę puścić Myślę co tu zagrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 22:05 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Osz Wy cwaniary nie tak będziemy grać Właśnie że tak i nie boimy sie ciebie cwaniaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 71 Napisano wtorek o 22:10 13 minut temu, Spaghetti... napisał: Osz Wy cwaniary nie tak będziemy grać Do trójkąta? Absolutnie Nie dzielę się w tym przypadku Onaa by chciała 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 22:11 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie poszła jedna piosenka wrzucam inną Ja też ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 22:13 (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Właśnie że tak i nie boimy sie ciebie cwaniaku Cwaniaro kochana nie ze mną takie numery Idziemy spać ... Edytowano wtorek o 22:13 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 22:15 3 minuty temu, _Gretta napisał: Do trójkąta? Absolutnie Nie dzielę się w tym przypadku Onaa by chciała Nie ja nie wiem co to trójkąt chyba że z opowieści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 22:19 (edytowany) 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Cwaniaro kochana nie ze mną takie numery Idziemy spać ... Możemy ale jeszcze jedna piosenkę ci puszcze Edytowano wtorek o 22:19 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 22:24 (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Możemy ale jeszcze jedna piosenkę ci puszcze Nie mam podówjnego życia i mam szacunek do Ciebie, bo wiem kim jestem Zacznę od początku Edytowano wtorek o 22:25 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 679 Napisano wtorek o 22:31 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie mam podówjnego życia i mam szacunek do Ciebie, bo wiem kim jestem Zacznę od początku Nie mówię ze masz. To moja pierwsza piosenka i przygoda z verba. Spodobali mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 287 Napisano wtorek o 22:39 (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie mówię ze masz. To moja pierwsza piosenka i przygoda z verba. Spodobali mi sie Wiem, że nie. Verba ok, tylko targasz się niegatywanymi emocjami w ten spsób, ale dobrze, że je zwalczasz Edytowano wtorek o 22:40 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach