Hypnotize 36 Napisano 19 godzin temu Taki los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filtr powietrza tak 23 Napisano 5 godzin temu Według mnie nie jesteś ideałem masz za chwiejny charakter ja bym zwariowal z takom babom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 36 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jakbym byl idealem, to nie bylbym 30 letnim walikoniem. Juz dawno mialbym zone, gromade dzieci, prawdopodobnie byl szefem jakiegos interesu. Codziennie bym masowal stopki ukochanej, a nie siebie po siurku ;/ Kazda uciekla ode mnie, bo zadna nie wytrzymala, w zyciu nic mi nie wychodzi, wiec jestem tez bezrobotny, bezdomny... dumbo mi wczoraj zarzucila, ze mysle, ze jestem ideal i inteligentny, bo do bab sie w ogole nie.odzywam, tylko patrze sie... Edytowano 3 godziny temu przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 36 Napisano 3 godziny temu Ale prawda jest taka, ze ostatnio mieszkanie z chorym na schize kolega albo rodzina, ktora niby dobra i w ogole dla mnie, a non stop jakies uwagi o pojsciu do pracy czy ze nie zarabiam tez robi swoje Dzisiaj mi sie snilo, jak dobrze, ze jestem na odludziu z dala od polaczkow i nikt mi nie truje doopy, ze nie mam hajsu, i ze nie pracuje, i ktos musi placic na mnie rachunki. Przez to sie.czuje jak goowno, albo teraz mam mysli samboojcze a pol dnia mija i juz super sie czuje... njestety los bywa okrutny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 449 Napisano 3 godziny temu Ja mam podobnie. Każda mnie chce, a ja nie chcę żadnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 36 Napisano 3 godziny temu Ja chce bardzo kazda, ale jestem chory na samotnosc, i chyba nie potrafie zyc z druga osoba. Teraz jak spieerdolilem za miasto do lasu w koncu troche sie moge odstresowac. Ale dziewczyna na necie niejedna mnie zagadywala i chciala zwiazek, a dzisiaj kazda jest z innym i niektore maja juz bejbiki, A ja dalej samotny przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 449 Napisano 3 godziny temu Na namiot żadna nie poleci, chyba że taki w kroku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 36 Napisano 3 godziny temu Ja sie boje dziewczyn, dlatego nie mam przy zadnej namiotu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 36 Napisano 3 godziny temu Kiedys mi sie snilo, ze poznalem dwie fajne laski, jakies przy hajsie i to byly siostry i zapraszaly mnie na swoja wielka.chate do rezydencji, to sie.umawialismy, ze u nich w.ogrodzie.rozstawie namiot i i spedze tam noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 278 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Wiesz co, ja mam potężne wątpliwości czy twój styl życia jest atrakcyjny dla kobiet, byś był w stanie jakąś poznać. Niechęć do leczenia się i progresji życiowej jest nieatrakcyjna z pewnością, no i chwalenie się wysyłaniem zdjęć wacka homoseksualistom też raczej nie przyciąga kobiet w twoją stronę... Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 36 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dla mnie kobiety tez nie sa atrakcyjne, kazda tylko patrzy, zeby brac i co masz do zaoferowania Nie spotkalem jeszcze dziewczyny, ktora postawilaby mi kolacje na miescie, wiec wole byc samotny niz wydawac hajs na ksiezniczki, ktorego nie mam, bo jestem bezrobotny i bezdomny Chodze w dziurawych butach, bo nie mam kasy Edytowano 2 godziny temu przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 36 Napisano 2 godziny temu Zaraz sobie wskakuje do wanny z goraca woda, sole morskie i duzo piany, a wy jak tam w pracy? Macie chociaz jacuzzi w robocie, czy bieda, ze az kwiczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 278 Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, Hypnotize napisał: Zaraz sobie wskakuje do wanny z goraca woda, sole morskie i duzo piany, a wy jak tam w pracy? Macie chociaz jacuzzi w robocie, czy bieda, ze az kwiczy? Tak tam w pracy, że nie trzeba chodzić w dziurawych butach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 36 Napisano 1 godzinę temu Ja w wannie w ogole nie mam ubran, a na plywalni czy to w basenie czy saunie jestem ubrany w obcisle spodenki, a obok mnie kolezanki w kuse bikini ubrane, wiec ja tam w ogole butow nie potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach