Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypnotize

Takim jestem idealem, ze zadna mnie nie chce, niestety.

Polecane posty

Jakbym byl idealem, to nie bylbym 30 letnim walikoniem. Juz dawno mialbym zone, gromade dzieci, prawdopodobnie byl szefem jakiegos interesu.

Codziennie bym masowal stopki ukochanej, a nie siebie po siurku ;/

Kazda uciekla ode mnie, bo zadna nie wytrzymala, w zyciu nic mi nie wychodzi, wiec jestem tez bezrobotny, bezdomny... dumbo mi wczoraj zarzucila, ze mysle, ze jestem ideal i inteligentny, bo do bab sie w ogole nie.odzywam, tylko patrze sie...

Edytowano przez Hypnotize

Ale prawda jest taka, ze ostatnio mieszkanie z chorym na schize kolega albo rodzina, ktora niby dobra i w ogole dla mnie, a non stop jakies uwagi o pojsciu do pracy czy ze nie zarabiam tez robi swoje

Dzisiaj mi sie snilo, jak dobrze, ze jestem na odludziu z dala od polaczkow i nikt mi nie truje doopy, ze nie mam hajsu, i ze nie pracuje, i ktos musi placic na mnie rachunki.

Przez to sie.czuje jak goowno, albo teraz mam mysli samboojcze a pol dnia mija i juz super sie czuje... njestety los bywa okrutny

Ja chce bardzo kazda, ale jestem chory na samotnosc, i chyba nie potrafie zyc z druga osoba.

Teraz jak spieerdolilem za miasto do lasu w koncu troche sie moge odstresowac.

Ale dziewczyna na necie niejedna mnie zagadywala i chciala zwiazek, a dzisiaj kazda jest z innym i niektore maja juz bejbiki, A ja dalej samotny przegryw 😞

Kiedys mi sie snilo, ze poznalem dwie fajne laski, jakies przy hajsie i to byly siostry i zapraszaly mnie na swoja wielka.chate do rezydencji, to sie.umawialismy, ze u nich w.ogrodzie.rozstawie namiot i i spedze tam noc 🤣🤣

Wiesz co, ja mam potężne wątpliwości czy twój styl życia jest atrakcyjny dla kobiet, byś był w stanie jakąś poznać.

Niechęć do leczenia się i progresji życiowej jest nieatrakcyjna z pewnością, no i chwalenie się wysyłaniem zdjęć wacka homoseksualistom też raczej nie przyciąga kobiet w twoją stronę...

Edytowano przez RC +

Dla mnie kobiety tez nie sa atrakcyjne, kazda tylko patrzy, zeby brac i co masz do zaoferowania

Nie spotkalem jeszcze dziewczyny, ktora postawilaby mi kolacje na miescie, wiec wole byc samotny niz wydawac hajs na ksiezniczki, ktorego nie mam, bo jestem bezrobotny i bezdomny

Chodze w dziurawych butach, bo nie mam kasy 🤣

Edytowano przez Hypnotize

Zaraz sobie wskakuje do wanny z goraca woda, sole morskie i duzo piany, a wy jak tam w pracy? 🤣🤣

Macie chociaz jacuzzi w robocie, czy bieda, ze az kwiczy? 🤣🤣🤣

52 minuty temu, Hypnotize napisał:

Zaraz sobie wskakuje do wanny z goraca woda, sole morskie i duzo piany, a wy jak tam w pracy? 🤣🤣

Macie chociaz jacuzzi w robocie, czy bieda, ze az kwiczy? 🤣🤣🤣

Tak tam w pracy, że nie trzeba chodzić w dziurawych butach 😉

Ja w wannie w ogole nie mam ubran, a na plywalni czy to w basenie czy saunie jestem ubrany w obcisle spodenki, a obok mnie kolezanki w kuse bikini ubrane, wiec ja tam w ogole butow nie potrzebuje 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się