wizzy 1 Napisano 9 godzin temu Marze o pieknej modelce, ktora jest gwiazda na okladkach magazines i napelnia mnie endorphines Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 473 Napisano 8 godzin temu Płytkie to. Do udanego związku trzeba czegoś więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 1 Napisano 8 godzin temu No tego zeby mnie kochala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 6 Napisano 8 godzin temu Trzeba mieć dobre zarobki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 8 godzin temu I jeszcze żeby kasę miała cię finansować, a ty będziesz leżał i miał huśtawkę nastrojów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 6 Napisano 8 godzin temu Samiczka chce żebyś zadzwonił o północy i wyciągnął jom na mazury na sex a to kosztuje takie spontany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 6 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Płytkie to. Do udanego związku trzeba czegoś więcej. Tak z 5 cyfrowej wypłaty wtedy można jej pluć na pysk a ona się cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 150 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Napluj elcia tak napisał: Tak z 5 cyfrowej wypłaty wtedy można jej pluć na pysk a ona się cieszy Ale to ty lubisz plucie na pysk i się byś cieszył. Przeczytaj swój nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 6 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Ale to ty lubisz plucie na pysk i się byś cieszył. Przeczytaj swój nick. Każda lubi jak później może brać darmo kosmetyki z rosmana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Napluj elcia tak napisał: Samiczka chce żebyś zadzwonił o północy i wyciągnął jom na mazury na sex a to kosztuje takie spontany Jeszcze trzeba mieć gadane i wyglądać dobrze w sportowym wozie oraz wszystko zorganizować i zabawiać ją. Edytowano 8 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jeszcze trzeba mieć gadane i wyglądać dobrze w sportowym wozie oraz wszystko zorganizować i zabawiać ją. Jak jest kasa to reszta się sama układa forsa robi wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 8 godzin temu A później cię zdradzi z gośćmi nadużywającymi alkoholu malowanymi i munkami, a do ciebie wróci z brzuchem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Napluj elcia tak napisał: Jak jest kasa to reszta się sama układa forsa robi wszystko Jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 8 godzin temu Ja to pół żartem pisze więc nie bierz na poważnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 8 godzin temu I tak wszyscy jesteście zaniedbanymi dziadami i żadna was nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małpa Cippa 2 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: I tak wszyscy jesteście zaniedbanymi dziadami i żadna was nie chce Tak jak ciebie babciu salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 6 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Malowany napisał: Płytkie to. Do udanego związku trzeba czegoś więcej. Świat jest płytki dzisiaj widziałem tiktoka ex przyszedł do anastazje jakies na klatke psy go udusily i zmarł a prokurator stwierdzil że zatrzymanie krążenia nastąpiło pewnie od alkoholu lub narkotyków mimo wideo że wygląda na trzeźwy. Pewnie się podniecili że fajna blondynka i kozaczyli bo to gadzie się popisac przed pochwom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 6 Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, Malowany napisał: Płytkie to. Do udanego związku trzeba czegoś więcej. Żeby zniszczyć 5lat przyjaźni wystarczy selfi tyłka. W takim świecie żyjesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 6 Napisano 8 godzin temu Lachon zobaczy 2x wiekszom wyplate to możesz jom odbic typowi nawet przy nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Małpa Cippa napisał: Tak jak ciebie babciu salowa Ja dbam o siebie Moon spod Wrocławia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 150 Napisano 8 godzin temu K#rwa no nie mogę cymbała czytać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 1 Napisano 8 godzin temu Moze zostane gwiazda rocka, bede nagrywal muzyke i w zespole gral i wtedy ohajtam sie z piekna modelka, albo coreczka bogatego tatusia xD I Pojedziemy razem w trase koncertowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: K#rwa no nie mogę cymbała czytać... To nie pisz z malowany jusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 1 Napisano 7 godzin temu Moze bede jeszcze kiedys mial sylwetke greckiego boga, piekna buzie od spania w lesie i saunowania + zdrowy tryb zycia i w ogole super personality i jak wleci mi 40 lat, to poleci na mnie jakas zwariowana hot 19 lat, i bedziemy robic bejbiki jakby nas szatan opetal i zrobie.5 bejbikow przed smiercia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ja dbam o siebie Moon spod Wrocławia To w krótkich włosach wygląda jak facet . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 1 Napisano 7 godzin temu Dzisiaj rano mi sie snila selena gomez z puerto rico, a dzisiaj wbila na saune i plywalismy obok xD Chcialem jej powiedziec,.ze mi sie.dzisiaj snila, ale.sie.zesralem w majty xD Studiuje prawo w jezyku hiszpanskim w Liverpoolu juz drugi rok,.bardzo piekna Moze sie.poznamy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To w krótkich włosach wygląda jak facet . Ty cały czas o facetach. Kolejny ciepły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 7 godzin temu Od czego te policzki takie opadnięte, to starość i takie coś podaje się za kobietę . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Srelcia napisał: K#rwa no nie mogę cymbała czytać... Do ignora i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Od czego te policzki takie opadnięte, to starość i takie coś podaje się za kobietę . Napisał młody z trądzikiem po sterydach.. Który udaje Kanadyjczyka. Podniosłam sobie policzki. Mam bogatego męża, a ty masz tylko piwnice 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach