Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: To chyba jej były jakiś Jesli tak to współczuję gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Nie jestem biedna. Jesteś i w dodatku ślepa, bo przymykasz oko na hejty Promyka. Pamiętaj o jednym - Stawiam szampana, bo ty będziesz następna w kolejce, bo takich jak ty było tu sporo. Klaudia była też muzą i nawet Widuś z amerykańskiego nr telefonu słał jej smsy z hejtami na nią do Polski. Więc chwila moment i też znikniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 11 godzin temu Na sam czynsz już wydałem 10tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 308 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Miecz nie ma mózgu To celebryta jest nie mamy wszyscy startu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Napluj elcia tak napisał: Kupiłem dzisiaj dwa rogaliki Zjadłeś juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jesli tak to współczuję gustu Edek jak był młodszy trochę szalał na ero , a później zdziadział i przestał się im podobać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Napluj elcia tak napisał: Na sam czynsz już wydałem 10tyś Masz długi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Jesteś i w dodatku ślepa, bo przymykasz oko na hejty Promyka. Pamiętaj o jednym - Stawiam szampana, bo ty będziesz następna w kolejce, bo takich jak ty było tu sporo. Klaudia była też muzą i nawet Widuś z amerykańskiego nr telefonu słał jej smsy z hejtami na nią do Polski. Więc chwila moment i też znikniesz Pamiętam i jeśli tak będzie to ja ci tego szampana podstawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Masz długi? Nie mam ale zostało mi 20 coś tyś jakieś 27tyś już wydalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Napluj elcia tak napisał: Na sam czynsz już wydałem 10tyś Ale za rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale za rok? Półtora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Jesteś i w dodatku ślepa, bo przymykasz oko na hejty Promyka. Pamiętaj o jednym - Stawiam szampana, bo ty będziesz następna w kolejce, bo takich jak ty było tu sporo. Klaudia była też muzą i nawet Widuś z amerykańskiego nr telefonu słał jej smsy z hejtami na nią do Polski. Więc chwila moment i też znikniesz A po co miałbym ją obrażać co ty znowu bredzisz jak pijana Tobie jadę jak każdy bo nie masz rozumu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 11 godzin temu Przez anastazje bede bezdomny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 2 Napisano 11 godzin temu Mnie troche smuci ze.Klaudia zniknela, zdarzy mj sie uronic lezke za nia, niestety Juz ma jakiegos faceta w internecie i wyparowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: To celebryta jest nie mamy wszyscy startu Weź on jest taki denerwyjacy a zarazem nudny że masakra. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zjadłeś juz? Nie bo jest miałem dwa pączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 2 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Ja nie jade po Pani Magdzie, nie jestem kazdy Edytowano 11 godzin temu przez wizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: A po co miałbym ją obrażać co ty znowu bredzisz jak pijana Tobie jadę jak każdy bo nie masz rozumu. Oczywiście że nigdy mnie nie obrazisz ja to wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 11 godzin temu Ja bym chciał, żeby moja ewentualna dziewczyna lubiła Mega Mana równie bardzo jak ja. Ja obserwuję w Internecie parę, u której bardzo mi się podoba, że gdy oni oddają się swoim rozrywkom, to oni nadal mogą się cieszyć sobą nawzajem, bo oni oboje lubią to samo oglądać w Internecie. Wymarzony związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 308 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Weź on jest taki denerwyjacy a zarazem nudny że masakra. Przecież ja się śmieję i wiem o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 306 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Czyli nie zdajesz sobie nawet z tego sprawy że pojawiasz się zawsze chwilę po tym jak ja się wpisze i tak jest dzień w dzień od lat . Nie masz żadnego życia realnego , żadnej rodziny i znajomych skoro musisz niemal całodobowo warować jak pies czekając na mnie ? Nie zawsze. To bzdura. W sumie współczuję ci cieszenia się z tego, że ktoś się regularnie z ciebie nabija jak z idjoty. Ale atencja to atencja w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Napluj elcia tak napisał: Półtora Ale jeszcze masz cóś kasy? Pracowałeś dziś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Pamiętam i jeśli tak będzie to ja ci tego szampana podstawie. Nie stać cię. A ja mam wysokie wymagania. Więc pilnuj wariata Promyka, a ja stane obok i się pośmieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 2 Napisano 11 godzin temu Ja zawsze marzylem o dziewczynie, z ktora posluchamy razem muzyki, a nie ze pieerdolenie ze jej sie to nie podoba albo cos, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale jeszcze masz cóś kasy? Pracowałeś dziś? 5 minut temu, Napluj elcia tak napisał: Nie mam ale zostało mi 20 coś tyś jakieś 27tyś już wydalem Teraz pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Przecież ja się śmieję i wiem o tym Kilka razy jak z nim pisałam to on do mnie dziecko gada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małpa Cippa 2 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Napluj elcia tak napisał: Teraz pracuje W urojeniach mitomana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: A po co miałbym ją obrażać co ty znowu bredzisz jak pijana Tobie jadę jak każdy bo nie masz rozumu. Obrażasz wszystkich rekompensując swoje kompleksy. Napisał ten który ma rozum, mieszka w Kanadzie, robi koktajle z kapusty i smaży frytki na cukrze. Z ciebie taki amant, kucharz i kochanek, jak ze mnie zakonnica. Płyń ode mnie do lekarza, bo ja ci nie pomogę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Daniel86 napisał: Ja bym chciał, żeby moja ewentualna dziewczyna lubiła Mega Mana równie bardzo jak ja. Ja obserwuję w Internecie parę, u której bardzo mi się podoba, że gdy oni oddają się swoim rozrywkom, to oni nadal mogą się cieszyć sobą nawzajem, bo oni oboje lubią to samo oglądać w Internecie. Wymarzony związek. Ja bym ci to wysłał wszystko tylko jeden problem na świecie jest prawo autorskie i bym podpadl systemu, musisz sam ogarnąć i tak soft, a hardware to pare stowek Kup sobie tiny pc o jakiś monitor za 50 lcd, później postaw linuxa z emulatory zaraz ci znajde jak to robiom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Weź on jest taki denerwyjacy a zarazem nudny że masakra. Miecz? No ma specyficzny styl, mnie też męczy i nudzi, ale jak ktoś lubi pitu pitu dla formy, która zajmuje kogoś, nie treści, to pasuje i paru to lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach