*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu czytam w twoich myslach mowielm nie jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzyn 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: czytam w twoich myslach mowielm nie jego nie mam innych nie zapisuję fot stąd a pravik jest komunalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, *****_*** napisał: dejcie kogokolwiek zobaczymy czy znajdzie foto ktore bylo na kafeterii najlepiej takei ktore ktos mial w awatarze zobaczyc chce czy kafeterie indeksuje Hhttps://postimg.cc/F7kkTbs0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu dziesiatki wynikow glownie wykop ale jest jedna kafeteria tez f.kafeteria.pl/temat-7841414-i-co-smakosz-kazda-kobieta-pisze-ze-mam-ladne-stopy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzyn 6 Napisano 8 godzin temu co to za ...ox wygląda na mentalnie uszkodzonego, jakby w swoim zyciu widział różne rzeczy w internetach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu w tym temacie bylo to zdjecie postimg.cc/SX25BySF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murzyn napisał: co to za ...ox wygląda na mentalnie uszkodzonego, jakby w swoim zyciu widział różne rzeczy w internetach Malowany forumowy pijak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzyn 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, *****_*** napisał: w tym temacie bylo to zdjecie to jest dowód an to ze armia czerwona gwałciła więcej od niemieckiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzyn 6 Napisano 8 godzin temu drugi kubek melisy wlatuje i nic nigdy więcej zielonej herbaty na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nie muszę odpowiadać bo nie muszę spełniać niczyich życzeń, łącznie z tym powyżej. Żeby coś było kłamstwem, musiałabym znać wpierw prawdę Plotkara którą jesteś, nie powinna mieć żadnego problemu z plotkami.. Pogódź się z tym, że mimo usilnych Twych starań nie każdy musi mieć o Tobie zdanie jakie sobie królewno wymarzyłaś. To że faceci tak myślą jak im wciśniesz, powinno Ci wystarczyć pick me girl'ko. Ja chyba nie muszę Ci tłumaczyć jak dumbo dlatego obie plcie chcom być razem. Facetowi to się nie opłaca ale nie o to chodzi. Majątek pieniądze czy ładne wnętrza to nie wszystko. A im bardziej chcecie zarobionego tym więcej trzeba mu dać bo co kobieta może wnieść w życie takiego faceta który już nawet torbe na siłownię ma lv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu gdzie mozna wrzucic kilka zdjec na raz najlepiej zeby zaladowac jednym linkiem to wam cos pokaze ? masakra syn boizy jest na dziesiatkach stron w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Elzbiete wklej albo slynno pokahontaz. to dej zdjecie skad mam miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzyn 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Napluj elcia tak napisał: Ja chyba nie muszę Ci tłumaczyć jak dumbo dlatego obie plcie chcom być razem. Facetowi to się nie opłaca ale nie o to chodzi. Majątek pieniądze czy ładne wnętrza to nie wszystko. A im bardziej chcecie zarobionego tym więcej trzeba mu dać bo co kobieta może wnieść w życie takiego faceta który już nawet torbe na siłownię ma lv. do życia chłopa z plakatem chińskiego demona i gvwnem na podłodze wniesie dużo nawet 50 letnia alkoholiczka bez domu i zębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murzyn napisał: do życia chłopa z plakatem chińskiego demona i gvwnem na podłodze wniesie dużo nawet 50 letnia alkoholiczka bez domu i zębów. Ale co oprócz ciała do zabawy? Kwiatki mogę sobie sam wstawić dzisiaj oglądałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzyn 6 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, *****_*** napisał: gdzie mozna wrzucic kilka zdjec na raz najlepiej zeby zaladowac jednym linkiem to wam cos pokaze ? masakra syn boizy jest na dziesiatkach stron w necie imgBB chyba można wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaktus🌵 0 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: gdzie mozna wrzucic kilka zdjec na raz najlepiej zeby zaladowac jednym linkiem to wam cos pokaze ? masakra syn boizy jest na dziesiatkach stron w necie Postimages Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 60 Napisano 8 godzin temu Srynika mozna by wrzucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu lezak po co ci zdjecie malowanego ? hjeblujesz patrzac na niego p.s. nie znajduje bo to nie szuka w mediach spolecznosciowych abo slaba jakosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, murzyn napisał: do życia chłopa z plakatem chińskiego demona i gvwnem na podłodze wniesie dużo nawet 50 letnia alkoholiczka bez domu i zębów. Przecież ja mam prawie wymaksowane rzeczywistości ciuchy w kostke itd lachon to wprowadzi chaos ale to nie o to chodzi żeby kalkulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: lezak po co ci zdjecie malowanego ? hjeblujesz patrzac na niego p.s. nie znajduje bo to nie szuka w mediach spolecznosciowych abo slaba jakosc Wszystko co trafie na forum dyskusyjne wrzucam na gg do chmury mam do tego dostęp przez 3-12mcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu (edytowany) sprobuje ibb.co/r2Ty69dv ibb.co/JWs6LBxk ibb.co/tp8bM5FG to tylko czesc jest tego wiecej i jeden obraz czasami na wielu stronach Edytowano 8 godzin temu przez *****_*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu je.any ma wiecej odnosnikow do roznych stron niz niejeden influencer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murzyn napisał: xD Głównie kopie swoich uploadow żebym wiedział co tu dawałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzyn 6 Napisano 8 godzin temu synboży to stockowa postac dla troli juz jest po prostu, troling to jak gra, możesz sobei albo robić włąsną postać albo jak chcesz tylko pobrówać to możesz sobei synabożego7 wziąć on jest za darmo postacia premade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Kaktus napisał: Postimages wrzucilem kody z linkami do usuwania jak sie zapoznasz to sobie mozesz skasowac te swoje zdjecia wrzucone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu to jest fajne wykop.pl/cdn/c3201142/3b044c272e2cac9435c884eb297530d23792b3afc7ab6fcb967803f9005133f3,w400.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzyn 6 Napisano 8 godzin temu pewnie można by muna i cwaniaka dobrze ścigać, jak są odnośniki do zapytaj czy pytamy to moje synyboże są prawdopodobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 7 Napisano 8 godzin temu To som iskry alvaro nie znacie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murzyn napisał: pewnie można by muna i cwaniaka dobrze ścigać, jak są odnośniki do zapytaj czy pytamy to moje synyboże są prawdopodobnie nie ma takich polowa to wykop i kopie usunietych fot sa jakies zagraniczne portale tez pewnie co kradna zdjecia i maja bazy i jedna kafeteria wlasnie kopia foty z usunietego tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach