Billy Kid 1 Napisano 22 godziny temu Czekaj na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 4 Napisano 22 godziny temu Zuza ciebie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy Kid 1 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, wizzy napisał: Zuza ciebie tez Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 4 Napisano 22 godziny temu A sprawy w sadzie nie masz najpierw za mandaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy Kid 1 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, wizzy napisał: A sprawy w sadzie nie masz najpierw za mandaty? Mam już wyrok więzienia od sądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 4 Napisano 22 godziny temu W wiezieniu poznasz nowego chlopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 4 Napisano 22 godziny temu Moze ktorys z nich bedzie mial na imie klaudiusz i bedziesz kwiczal jak dziewczynka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy Kid 1 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, wizzy napisał: W wiezieniu poznasz nowego chlopaka Nie jestem pedałem jak ty. Mam kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 475 Napisano 18 godzin temu 3 godziny temu, wizzy napisał: W wiezieniu poznasz nowego chlopaka Żeby to jednego. ... pęknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 4 Napisano 17 godzin temu Haha xD Po kotarbie i andrzeju beda nastepni w wieziennej lazni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BadaczNekropolisŁyszkowice 2 Napisano 16 godzin temu 5 godzin temu, Billy Kid napisał: Mam kobietę. na obrazku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach