Byłem w hipermarket 1 Napisano 18 godzin temu Raz dałem Klaudiusz aktualne zdjęcia bez koszulki, po czasie skomentowala że nie wierzy iż to moje bym dał prawdziwe z kartkom. Dla mnie jest jasne, wygkadam dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaktus🌵 0 Napisano 18 godzin temu 27 minut temu, Byłem w hipermarket napisał: Raz dałem Klaudiusz aktualne zdjęcia bez koszulki, po czasie skomentowala że nie wierzy iż to moje bym dał prawdziwe z kartkom. Dla mnie jest jasne, wygkadam dobrze Dałeś i wszyscy pisali, że jesteś spasiony jak knur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 5 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Klaudiusz odeszla stad na zawsze, a ja chyba tez przestane tu pisac, bo nje chce mi sie tu siedziec juz Dosc zycia zmarnowalem i zdrowia psychicznego przez to kafe, a i tak tylko placze przez to miejsce Edytowano 18 godzin temu przez wizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 77 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Byłem w hipermarket napisał: Raz dałem Klaudiusz aktualne zdjęcia bez koszulki, po czasie skomentowala że nie wierzy iż to moje bym dał prawdziwe z kartkom. Dla mnie jest jasne, wygkadam dobrze Pokaż na dowód jakiegoś toktoka bo ci nie wierzymy na słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 1 Napisano 17 godzin temu Jesteś najlepszy, tylko się jeszcze nie trafiła taka, która by na ciebie poleciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 26 Napisano 17 godzin temu Klaudiusz to gustuje w sylwetkach a la stary janusz z piwnym bebzonem wiec bardzo mozliwe ze jej sie podobasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, Wielki Buu napisał: Klaudiusz to gustuje w sylwetkach a la stary janusz z piwnym bebzonem wiec bardzo mozliwe ze jej sie podobasz No właśnie nie bo dałem płaski wydepilowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Kaktus napisał: Dałeś i wszyscy pisali, że jesteś spasiony jak knur Gdybym słabo wyglądal nie mówiła by że to fejk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaktus🌵 0 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, Byłem w hipermarket napisał: Gdybym słabo wyglądal nie mówiła by że to fejk Chyba chodzi o to foto sprzed 20 lat które dałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 16 godzin temu 20 minut temu, Kaktus napisał: Chyba chodzi o to foto sprzed 20 lat które dałeś Nie dałem jej aktualne w lustrze w kiblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 30 Napisano 16 godzin temu Mogła tez nie wieżyć bo generalnie nie dzielisz sie nawet imieniem a tu niby nagle twoja fotka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 42 Napisano 16 godzin temu Wieży jeżu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 16 godzin temu 32 minuty temu, marianka szajba napisał: Mogła tez nie wieżyć bo generalnie nie dzielisz sie nawet imieniem a tu niby nagle twoja fotka. Nigdy nie wstawilem fejka jesli twierdzę że moje to moje I imię zna aż 4 laski w tym anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 16 godzin temu 2 wiem które a 2 nie pamiętam na pewno elka i nimfuś nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 30 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: 2 wiem które a 2 nie pamiętam na pewno elka i nimfuś nie Dwie najlepsze psiapsie nie znają a 2 które nie pamietasz tak. Ma to sens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 30 Napisano 16 godzin temu Tesknie za dumbysia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 5 Napisano 15 godzin temu Dumbusia to chrobot ale tu nje pisze bo klaudiusz porwal ja i sruna na swoja platforme do randkowania online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 15 godzin temu 15 minut temu, marianka szajba napisał: Dwie najlepsze psiapsie nie znają a 2 które nie pamietasz tak. Ma to sens Kiedyś tak nie pilnowałem imienia stare dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, marianka szajba napisał: Dwie najlepsze psiapsie nie znają a 2 które nie pamietasz tak. Ma to sens Czasem mimo 5 czy 10lat stażu znajomości nie można ufać bo w szale wypapla Z anastazja przesadziłem mogłem wcześniej ale wtedy 270tyś na koncie i paranoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 5 Napisano 15 godzin temu A ja mam teraz nowa kolezanke.SophiaGirl i AncientWisdom i sobie piszemy i jest fajnie :D w koncu mam z kim popisac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 1 Napisano 15 godzin temu 24 minuty temu, Byłem w hipermarket napisał: Nigdy nie wstawilem fejka jesli twierdzę że moje to moje I imię zna aż 4 laski w tym anastazje Posilkujesz się zdjęciem sprzed 20 lat. Format zdjęcia o tym świadczy. Wstaw aktualne, albo w ogóle, bo jesteś śmieszny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 5 Napisano 15 godzin temu W korcie karmazynowego krola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 5 Napisano 15 godzin temu W korcie karmazynowego krola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Posilkujesz się zdjęciem sprzed 20 lat. Format zdjęcia o tym świadczy. Wstaw aktualne, albo w ogóle, bo jesteś śmieszny. Nie tylko nim różne dawałem też aktualne ale to lachonom np dumbo klaudiusz nimfie Publicznie dałem kaloryfer do avka to pisali że mam cycki i jestem spasiony a tak padło światło w kiblu i tak wygląda mężczyzna który ma rozbudowanom klatke piersiowom od siłowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 721 Napisano 15 godzin temu 8 minut temu, Byłem w hipermarket napisał: Kiedyś tak nie pilnowałem imienia stare dzieje Kiedyś mówili ci Piotrek chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kiedyś mówili ci Piotrek chyba. Nie trafili ale miałem przyjaciela piotrka były anastazje chyba też piotrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 1 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Nie tylko nim różne dawałem też aktualne ale to lachonom np dumbo klaudiusz nimfie Publicznie dałem kaloryfer do avka to pisali że mam cycki i jestem spasiony a tak padło światło w kiblu i tak wygląda mężczyzna który ma rozbudowanom klatke piersiowom od siłowni Tutaj wstawiasz jedno i to samo. Wstaw aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 1 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, wizzy napisał: W korcie karmazynowego krola Aktualnie odpływ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 26 Napisano 15 godzin temu A Klaudiusz Kropleski gdzie jest? Gdzie sie ukrywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 1 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Tutaj wstawiasz jedno i to samo. Wstaw aktualne. Nie chce mi się pajacowac bo wygląd zewnętrzny mnie nie interesuje ani lachon pustak ceramiczny. Jak będzie trzeba to dostanie prywatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach