wizzy 13 Napisano czwartek o 00:15 Fajnie bylo perkusja to fajny instrument xD klawisz i basista zajeebiscie grali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano czwartek o 00:34 Ale fajnie sobie bylo usiasc za zestawem perkusyjnym po takiej przerwie Piekne blondyneczki byly w pubie ja troche teraz przerwe sobie od kafe zrobie, bo chce sie skupic na realu, w piatek niedaleko namiotu jest pub, gdzie w piatki sa open mic i mozna podobno pograc, wiec w piatek znowu pogram moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano czwartek o 00:35 W dzien w ogole mam wylaczony telefon, na neta nie wchodze, relaksuje sie. Dzisiaj duzo kawy wjechalo i kofeiny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano czwartek o 00:36 Dobrze, ze nie musze do pracy jutro wiec sobie moge odsypiac w dzien Fajnie miec taki luz psychiczny ^^ A jak wypoczne to sobie chodze do leisure centre albo brac kapiele A nie koorwa idz do pracy zarabiaj, ugh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano czwartek o 00:36 Dobranoc lezak, ja spadam bo chce zeby mi oczy odpoczely od ekranu, Pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach