Sоphie 1 Napisano 15 godzin temu Ja przysięga, że nie rabotaju na FSB. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 7 Napisano 15 godzin temu Sophia ma teraz nick Mafuyu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 7 Napisano 14 godzin temu 14:07] BSDrLink: <Mafuyu> i'm not Sophia now [14:07] BSDrLink: <Mafuyu> i'm mafuyu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 91 Napisano 11 godzin temu Długo jeszcze? Chcę coś wyznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 11 godzin temu Munek w wersji kobiecej czuje się jak ryba w wodzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, Sev napisał: Długo jeszcze? Chcę coś wyznać. Juz możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 241 Napisano 10 godzin temu Pogodziliśmy się. Będziemy przyjaciółmi, bo on jest pies na baby, a ja takiego nie chcę, ale mówi że będzie mnie kochał do końca życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 241 Napisano 10 godzin temu I kupił mi prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 10 godzin temu Do przyjaźni to się psa kupuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 10 godzin temu 30 minut temu, Onaaaa napisał: Juz możesz Telepatycznie odradziłem zwierzenia , bo nie czas na słabości . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 241 Napisano 10 godzin temu Mój stary pies umarł, został ten drugi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 7 Napisano 10 godzin temu (edytowany) A ja jednak nie jade we Wrzesniu do Polski i kolobrzeg morze tez mnie ominie, bo musialbym wracac samolotem do UK, a martwi mnie ile CO2 wydzielaja samoloty, i ze moj lot bedzie mial negatywny wplyw na planete, dlatego zostaje w lesie w namiocie B) Ale jak mi sie trafi kolejna okazja wybrac sie do Polski to lece Pierwsza okazja wyjazd z Katiuszka w gory nie udala sie teraz druga okazja jechac pozegnac sie z ciocia umierajaca na raka nie jade, life is brutal Ale samolotem mi sie wracac nie chce, wole zostac i nie zanieczyszczac planety xD Edytowano 10 godzin temu przez wizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 7 Napisano 10 godzin temu no psy umieraja, tak to jest, ludzie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 10 godzin temu 31 minut temu, Nadija* napisał: Pogodziliśmy się. Będziemy przyjaciółmi, bo on jest pies na baby, a ja takiego nie chcę, ale mówi że będzie mnie kochał do końca życia Ja cie mogę kochać bo tylko między kobietami istnieje miłość a facety nie są zdolni do tego więc ja kocham każda babę bez lizania tzipy Ale ty naiwne dziedzko może z wiekiem ci przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 7 Napisano 10 godzin temu ee tam jestes okrutna srumbo, moze ten amerykaniec okaze sie tym jedynym i beda juz best friends forever :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 7 Napisano 10 godzin temu Mafuyu chyba spi teraz, bo jak sie budze czasem o 3 w nocy w namiocie, to ostatnio mi pisala, ze pracuje przy kompie, a jak sie z rana budze i w poludnie to juz pisze i kolo 15 chodzi spac, wiec u nich chyba z 7 godzin do przodu xD Ale nie napisze mi skad jest, bo anonymous Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach