BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 7 godzin temu Witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 7 godzin temu 0 wyświetleń wy podle zmije 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 394 Napisano 6 godzin temu pies cie lizał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 113 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, BabkaBożyBelmondo napisał: 0 wyświetleń wy podle zmije Nudne tytuły dajesz, ciągle to samo, zaskocz mnie i zabaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 6 godzin temu Głodna jestem. Zdrzemnęłam się po pracy i jak tu teraz zasnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: pies cie lizał Uroczy wpis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Nudne tytuły dajesz, ciągle to samo, zaskocz mnie i zabaw Już mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 394 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Śpiąca król...caryca napisał: , ciągle to samo, zaskocz mnie i zabaw tak sie do faceta mowi na 1 randce... no i jeszcze zapłac za kolacje i odwieź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 394 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Uroczy wpis. staram sie pisać ynteligentnie, thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: tak sie do faceta mowi na 1 randce... no i jeszcze zapłac za kolacje i odwieź Yyy jak cie nie bawi nic to nie idzie sie na randkie chyba tylko glaszcze kota, pije kawkie, gra w gierki i wali konia i panuje wtedy pokoj i milosc na swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: staram sie pisać ynteligentnie, thx Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jasne Nudy nie? a Ty chcesz randki z przytupem Jutro zapytaj swojego co On na to Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nudy nie? a Ty chcesz randki z przytupem Jutro zapytaj swojego co On na to Znowu edycja postu? Z kim randka, bo straciłam wątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu edycja postu? Z kim randka, bo straciłam wątek Nie, Ty straciłaś głowę, więc położ ją grzecznie na poduszce i zaśnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie, Ty straciłaś głowę, więc położ ją grzecznie na poduszce i zaśnij Niby dla kogo miałam głowę stracić? Dawno leżę i nie chce mi się spać, bo wczoraj wróciłam wyrąbana po całym tygodniu tyrki i biorąc przykład z Leżaka, walnęłam drzemkę. Więc ciężko będzie zasnąć. Ale w końcu po 5 weekendach non stop w pracy mam wolny weekend Nie mów mi co mam robić. Żonie sobie mów, jak będzie prasować ci koszule lub nakładać na talerz drugie danie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niby dla kogo miałam głowę stracić? Dawno leżę i nie chce mi się spać, bo wczoraj wróciłam wyrąbana po całym tygodniu tyrki i biorąc przykład z Leżaka, walnęłam drzemkę. Więc ciężko będzie zasnąć. Ale w końcu po 5 weekendach non stop w pracy mam wolny weekend Nie mów mi co mam robić. Żonie sobie mów, jak będzie prasować ci koszule lub nakładać na talerz drugie danie Nie wiem, ale myślisz o kimś nie wnikam. Spoko, miałaś cięzki tydzień rozumiem, ale opowadaj o tym mężowi, bo ja nie jestem tym zainteresowany z całym szacunem do Ciebie, bo Cię nie znam Nie mówię, tylko dobrze radzę Skończ z żoną i prasowaniem, jak sama jesteś w tym temacie z lustrem przed sobą prawda ? Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem, ale myślisz o kimś nie wnikam. Spoko, miałaś cięzki tydzień rozumiem, ale opowadaj o tym mężowi, bo ja nie jestem tym zaineresowany z całym szacunem do Ciebie, bo Cię nie znam Nie mówię, tylko dobrze radzę Skończ z żoną i prasowaniem, jak sama jesteś w tym temacie z lustrem przed sobą prawda ? Tak myślę i myślisz, że myśli nie pozwalają mi zasnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 4 godziny temu Wyganiałeś mnie spać, a ja się odniosłam do twojego postu. Pamiętaj, że to forum dla kobiet, a ty i Libed zrobiliście sobie poletko do pastwienia się nad innymi. Może jakiś wspólny karnet i terapia? Tak poważnie, bo to tylko forum, mam uraz do ciebie, po incydencie ze Szynszylą. Lubiłam ją, nie wnikam co się stało, ale coś się stało, więc przestań mnie pouczać, coś zagraj lub wracaj do żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tak myślę i myślisz, że myśli nie pozwalają mi zasnąć? Skończ prowokować i spadaj spać W tyłek pownnaś dostać, ale mąż beciak nie potrafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Skończ prowokować i spadaj spać W tyłek pownnaś dostać, ale mąż beciak nie potrafi Co cię obchodzi cudzy mąż? No ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wyganiałeś mnie spać, a ja się odniosłam do twojego postu. Pamiętaj, że to forum dla kobiet, a ty i Libed zrobiliście sobie poletko do pastwienia się nad innymi. Może jakiś wspólny karnet i terapia? Tak poważnie, bo to tylko forum, mam uraz do ciebie, po incydencie ze Szynszylą. Lubiłam ją, nie wnikam co się stało, ale coś się stało, więc przestań mnie pouczać, coś zagraj lub wracaj do żony A co Cię obochodzi moja była relacja z nią ? Masz ból tyłeczka, to uprzedzam nie ze mną cawaniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co cię obchodzi cudzy mąż? No ludzie Tak samo jak Ciebie moja historia z Szynszylą Spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna łyszkowicka 7 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: po incydencie ze Szynszylą. zajeebał ją siekierą po pijaku a zwłoki utopił w rzece 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, bździna łyszkowicka napisał: zajeebał ją siekierą po pijaku a zwłoki utopił w rzece Za te słowa śmiecu Pravilny zdechniesz w piekle w męczarniach i ja Ci o jako człowiek obiecuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Za te słowa śmiecu Pravilny zdechniesz w piekle w męczarniach i ja Ci o jako człowiek obiecuje Uważaj na słowa. Żółta kartka póki co. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna łyszkowicka 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Za te słowa śmiecu Pravilny zdechniesz w piekle w męczarniach i ja Ci o jako człowiek obiecuje nie zessraj sie najeebany pajacu 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak samo jak Ciebie moja historia z Szynszylą Spadaj Nie udawaj świętego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, bździna łyszkowicka napisał: nie zessraj sie najeebany pajacu sam jest prawilny bobas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna łyszkowicka 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, chrobot napisał: sam jest prawilny bobas prawilny twój stary po odsiadce się zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie udawaj świętego Ty Pani Magdo udajesz cały czas świętą Na ambone zmykaj ... raz Do łożka cwaniaro Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach