Vaffanculina 7 Napisano 15 godzin temu i tępi jak ... z nordvpn i jego ... z paryża xD że tylko moderacja mnie powstrzymuje przed pewnymi rzeczami xD:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 84 Napisano 15 godzin temu Co chcesz zrobić? Napisz. Może tu wspólnie coś wymyślimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 7 Napisano 15 godzin temu Emocje jak na grzybach co tam było przyjmowane ze tak zaspiewam ‚z piątku na sobotee’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 7 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, murb napisał: Co chcesz zrobić? Napisz. Może tu wspólnie coś wymyślimy. a może zamkniesz dupę i przeprosisz za ruch chorzów? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 84 Napisano 13 godzin temu 16 minut temu, Vaffanculina napisał: a może zamkniesz dupę i przeprosisz za ruch chorzów? xd Wystarczy napisać "przepraszam" czy trzeba słać kwiaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 84 Napisano 13 godzin temu Przegrali. 🫢 Jaki smuteczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 13 godzin temu Zamiast tyle pisac to pochwal sie fotka stopek, miramar. Ja ciagle czekam. Obawiam sie, ze z kawy w Warszawie nic nie bedzie, bo nie wybieram sie do Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, Vaffanculina napisał: i tępi jak ... z nordvpn i jego ... z paryża xD że tylko moderacja mnie powstrzymuje przed pewnymi rzeczami xD:P Odezwał się Moon naczelny guru tego forum ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 84 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, wizzy napisał: Zamiast tyle pisac to pochwal sie fotka stopek, miramar. Ja ciagle czekam. Obawiam sie, ze z kawy w Warszawie nic nie bedzie, bo nie wybieram sie do Polski One nie nadają się do pokazywania. W Wawie dziś próba generalna przed defiladą na święto wojska. Edytowano 11 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 10 godzin temu A do czego sie nadaja XD Ja bylem przed chwila w saunie finskiej a po mojej lewej kladzie sie jakas kobita i mi wystawia stopki przed sama twarza JA PRDL XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, wizzy napisał: A do czego sie nadaja XD Ja bylem przed chwila w saunie finskiej a po mojej lewej kladzie sie jakas kobita i mi wystawia stopki przed sama twarza JA PRDL XD mogla polozyć ci na twarzy, co za strata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 7 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Spaghetti .... napisał: Odezwał się Moon naczelny guru tego forum ... "...który najczęściej obrażał Kobiety " xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 8 Napisano 10 godzin temu Obok jej facet byl Samotne baby takie odwazne nie sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach