wizzy 13 Napisano 8 godzin temu Prawie 31 lat a nawet £100 nie mam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 399 Napisano 7 godzin temu mial farta bo miał ogarniętego ojca, ktory go prowadził. ty nie miales tego szczescia wiec musialbys sam sie prowadzic i uczyc.. tylko zamiast tego wolish cpac i plywac w bajorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlucha** 5 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, wizzy napisał: Prawie 31 lat a nawet £100 nie mam ;/ Mogę ci dać £100 za nerkę angiełeczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Pisalem dzisiaj ancientwisdom'owi, ze moj nastepny przystanek to las w Walii, gdzies w lesie przy morzu i bede sobie tam mieszkal, z dala od polaczkow biedaczkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 1 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Tak żeby se coś kupić głupoty to też nie mam Edytowano 7 godzin temu przez Fajny ten sen tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu On i 50 innych osob sa hyper bogaczami, a ja biedak nie mam nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlucha** 5 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, wizzy napisał: Pisalem dzisiaj ancientwisdom'owi, ze moj nastepny przystanek to las w Walii, gdzies w lesie przy morzu i bede sobie tam mieszkal, z dala od polaczkow biedaczkow a gdzie obecnie postawiłeś namiot? daj fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Nie dam Ancientwisdom mnie dzisiaj wysmial, ze jestem james bond wannabe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Zaraz przestawiam gdzie indziej Ogolnie to ciezko, bo tyle miejscowek, a ja potrzebuje gdziez gdzie mnie nikt nie zobaczy latwo, czyli sie ukryc Nikt mnie nie uslyszy jak gadam przez telefon albo napieerdalam paleczkami w pady treningowe No i plaskie podloze lisciaste, zeby bylo sucho i miekko, a z tym tez ciezko, bo albo dziury albo chwasty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 16 Napisano 7 godzin temu xd https://www.blasty.pl/upload/images/large/2021/10/babcia-ale-jestes-przystojny_2021-10-17_23-19-00.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 16 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, wizzy napisał: Zaraz przestawiam gdzie indziej Ogolnie to ciezko, bo tyle miejscowek, a ja potrzebuje gdziez gdzie mnie nikt nie zobaczy latwo, czyli sie ukryc Nikt mnie nie uslyszy jak gadam przez telefon albo napieerdalam paleczkami w pady treningowe No i plaskie podloze lisciaste, zeby bylo sucho i miekko, a z tym tez ciezko, bo albo dziury albo chwasty xD A po ty się tam w ogóle kisisz, w Kaliszu miałbyś to samo włącznie z darmowym żarciem, a o normalny las gdzie nikt cię nie zobaczy też łatwiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Lipcia jest bo wystarczy lekko wejsc i juz widac https://iili.io/FQFkZ8u.md.jpg Musze sie przeniesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Ja nastepny przystanek uderzam do namiotu w Walii przy morzu gdzies w lesie, a potem Szkocja Moze w przyszlym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Mafuyu jest z Japonii xD ogolnie przyznala mi sie, ze jest japonka, wow.;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Blasty XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, wizzy napisał: Mafuyu jest z Japonii xD ogolnie przyznala mi sie, ze jest japonka, wow.;P Nie wiedziałem, że Nabierieżnyje Czełny leży w Japonii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Pisze jej, ze w Japonii lubia spedzac czas w lesie i nazywaja to forest bathing W sumie to napisala, ze jej w Japonii nie znajde, a nie ze jest z Japonii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 1 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, wizzy napisał: On i 50 innych osob sa hyper bogaczami, a ja biedak nie mam nic Masz namiot i konsolke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 16 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, wizzy napisał: Pisze jej, ze w Japonii lubia spedzac czas w lesie i nazywaja to forest bathing W sumie to napisala, ze jej w Japonii nie znajde, a nie ze jest z Japonii xD Podobno lubią również spędzać czas w łagrach Mi dzisiaj wczoraj Klaudisz wysłała magnez na lodówkę celem weryfikacji, czuję że ogóras będzie zakiszony https://iili.io/FQKYIus.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Mam namiot i konsolke Edytowano 7 godzin temu przez wizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Przestawilem namiot lezak https://iili.io/FQKWReV.md.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Wlasnie mam naladowana konsolke i powerbanki i niedlugo wylaczam kafe, i mam zamiar sobie pograc i popisac z Mafuyu Pisze mi, ze mam jej support i bedzie mnie wspierala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Ja uciekam do Walii nad morze lezak, nie wiem kiedy, ale ten dzien nadejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, wizzy napisał: Przestawilem namiot lezak To jest niby las? Zwiększ rozdzielczość tych zdjęć, bo nic nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu To jest teren przedlesny Ale sie dzisiaj najadlem wypilem 2.4 litry organic mleka.semi skimmed, 150g orzechow laskowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 7 godzin temu Nie mam czasu, musze sie przeniesc a zaraz bedzie.ciemno Pa A transfer wgrywania.fot.kosztuje, a ja nie jestem rockerfeller czy bill gates, mam 3gb neta na miesiac, musze oszczedzac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 6 godzin temu Tutaj na razie zostaje https://ibb.co/Df0pgDj3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 6 godzin temu To powodzenia z Klaudiuszem i udanego zamoczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach