patriota z kamczatki 3 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Kryształ w nos nie wiedziałem że kryształ ma nos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, patriota z kamczatki napisał: nie wiedziałem że kryształ ma nos. Wiele rzeczy jeszcze nie wiesz, ale to normalne w twom przypadku Wypad i nie cytuj mnie .... bo cię tu zajadę twoją głupotą. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wiele rzeczy jeszcze nie wiesz, ale to normalne w twom przypadku cieszę się że poznałem taką skarbnicę wiedzy skończonej jak ty z której mogę czerpać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 8 godzin temu Nie ma jak bitwa samców alfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, patriota z kamczatki napisał: cieszę się że poznałem taką skarbnicę wiedzy skończonej jak ty z której mogę czerpać. Mówiłem Ci coś pajacu, więc morda ... i do budy z herą na ręce Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: z herą na ręce ale ja nie herkules, to ty musisz się mierzyć z nieudanym małżeńśtwem podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, patriota z kamczatki napisał: ale ja nie herkules, to ty musisz się mierzyć z nieudanym małżeńśtwem podobno. Nic o mnie nie wiesz jak wielu tutaj, więc odbij frajrze i zajmij się swim marnym life. Póki jeszcze masz kasę po tatusiu lamusie w niecie ...o w świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nic o mnie nie wiesz jak wielu tutaj, więc odbij frajrze i zajmij się swim marnym life. Póki jeszcze masz kasę po tatusiu lamusie w niecie ...o w świecie to skad to porównanie z herą się wzięło w takim razie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, patriota z kamczatki napisał: to skad to porównanie z herą się wzięło w takim razie? W takim jak Ty nie masz szacunku do kobiet ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: W takim jak Ty nie masz szacunku do kobiet ... no srram na baby i co mi hera zrobi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach