patriota z kamczatki 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Kryształ w nos nie wiedziałem że kryształ ma nos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, patriota z kamczatki napisał: nie wiedziałem że kryształ ma nos. Wiele rzeczy jeszcze nie wiesz, ale to normalne w twom przypadku Wypad i nie cytuj mnie .... bo cię tu zajadę twoją głupotą. Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wiele rzeczy jeszcze nie wiesz, ale to normalne w twom przypadku cieszę się że poznałem taką skarbnicę wiedzy skończonej jak ty z której mogę czerpać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 10 godzin temu Nie ma jak bitwa samców alfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, patriota z kamczatki napisał: cieszę się że poznałem taką skarbnicę wiedzy skończonej jak ty z której mogę czerpać. Mówiłem Ci coś pajacu, więc morda ... i do budy z herą na ręce Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: z herą na ręce ale ja nie herkules, to ty musisz się mierzyć z nieudanym małżeńśtwem podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, patriota z kamczatki napisał: ale ja nie herkules, to ty musisz się mierzyć z nieudanym małżeńśtwem podobno. Nic o mnie nie wiesz jak wielu tutaj, więc odbij frajrze i zajmij się swim marnym life. Póki jeszcze masz kasę po tatusiu lamusie w niecie ...o w świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nic o mnie nie wiesz jak wielu tutaj, więc odbij frajrze i zajmij się swim marnym life. Póki jeszcze masz kasę po tatusiu lamusie w niecie ...o w świecie to skad to porównanie z herą się wzięło w takim razie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, patriota z kamczatki napisał: to skad to porównanie z herą się wzięło w takim razie? W takim jak Ty nie masz szacunku do kobiet ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: W takim jak Ty nie masz szacunku do kobiet ... no srram na baby i co mi hera zrobi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach