Nadija* 256 Napisano 15 godzin temu Nieprzyjemny wg mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 74 Napisano 15 godzin temu Walą rzygowinami z mleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 31 Napisano 15 godzin temu Pachną swieżością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
997 ten numer to kłopoty 15 Napisano 15 godzin temu Jak dla mnie to oliwką Bambino wonieją o ile się akurat nie zesrrały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 19 Napisano 14 godzin temu No nie wiem czy nieladny, mi sie kojarzy ten zapach z delikatnymi olejkami, moze rodzice nie myja tych bejbikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 19 Napisano 14 godzin temu Jak sie zesra albo zejszcza to pewnie wali ostro Moj przyjaciel, z ktorym kiedys gralem w zespole niedawno zrobil bejbika ze swoja ukochana, to podobno co 3 godziny sie budzi i drze ryja xD Dzien i noc potem jak dorosnie to juz chyba lepiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 10 Napisano 14 godzin temu Myslisz ze czarnkowi pachnie lepiej spod laski? Niz dzidziusia smrodek? Watpiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 19 Napisano 14 godzin temu Dzieci czarnka pachna kwiatkami tak jak wagina klaudiusha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach