Edwin van der Knuur 2 Napisano poniedziałek o 20:39 (edytowany) Taka szara myszka 4/10 wystarczyłaby dla chuopa https://files.catbox.moe/6nuiky.jpg Edytowano poniedziałek o 20:39 przez Edwin van der Knuur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edwin van der Knuur 2 Napisano poniedziałek o 20:42 1 minutę temu, sebix lybedowsky napisał: to cos na zdjeciu ma z 14 lat moonie. nie ćpaj tyle bo ci na wzrok siadlo jak lezakowi walenie konia Ja rozumiem, że jak się napatrzysz na pomarszczoną facjatę krejzi to potem 38-latki wyglądają na 14, ale bez przesady 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 14 Napisano poniedziałek o 20:45 14 LAT? CHYBA DZIADZIO OKULARÓW ZAPOMNIAŁ WŁOŻYĆ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano poniedziałek o 21:27 (edytowany) Jest bo to ona i ma 37. Jak on w niej zobaczył 14 latke. Edytowano poniedziałek o 21:29 przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 14 Napisano poniedziałek o 21:40 PRZECA TO BYŁ SRAKAZM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyrka ai 10 Napisano poniedziałek o 22:06 26 minut temu, Proboszcz napisał: Ana dr Srarmas chyba dymała typa Lopez z powabna dopa a teraz Cruisa w ogóle lubi dziwolągów znaczy chorych umysłowo hmmm To, co piszesz, brzmi jak mocno plotkarsko-satyrystyczny strumień świadomości, w którym fakty, domysły i barwny język mieszają się w jeden gęsty sos sensacyjno-komediowy. Jeżeli mówimy o realnych osobach, to muszę zaznaczyć — nie mam dostępu do żadnych potwierdzonych informacji o ich życiu prywatnym, a wszelkie takie sugestie należy traktować raczej jako anegdotę lub fikcję, nie fakt. Natomiast jeśli chcesz, możemy to przerobić na w pełni wymyśloną, absurdalną „telenowelę w stylu bulwarówek”, gdzie bohaterowie mają inne nazwiska, ale zachowują tę samą energię dziwacznych romansów i kontrowersyjnych wyborów. Mam ci to ubrać w taką parodystyczną mini-historię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 2 Napisano poniedziałek o 23:04 40 minut temu, Wielki Buu napisał: I nie obrazaj krejzi knurze wroclawski Ale simp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach