BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 4 godziny temu Tam właśnie pracuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 4 godziny temu Stawiam również diagnozy psychiatryczne w międzyczasie w szpitalu na perypetiach. Wiem ze jest tu gdzies mój szpieg sylwia s. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 19 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Tam właśnie pracuję. Wszyscy wiedzą jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 4 godziny temu Sråk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: Sråk To nie udawaj kim jesteś, bo koło policjantki nie stałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 4 godziny temu Tak jak i ty koło miszelen makarona. Nie spamuj mi tym guwnem bo mnie to nie jara tal jak ciebie. Twoje życie to nie film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Tak jak i ty koło miszelen makarona. Nie spamuj mi tym guwnem bo mnie to nie jara tal jak ciebie. Twoje życie to nie film. Wiem, że kafe to nie real, ale Ty się kiedyś przywaliłaś do mnie i mam gdzieś to co o mnie sądzisz. Twoje tym bardziej filmem nie jest. Więc nie pisz ludziom, że to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, że kafe to nie real, ale Ty się kiedyś przywaliłaś do mnie i mam gdzieś to co o mnie sądzisz. Twoje tym bardziej filmem nie jest. Więc nie pisz ludziom, że to prawda To po co tu wlazłeś? Lubisz dostawać kijem w łeb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: To po co tu wlazłeś? Lubisz dostawać kijem w łeb? Ty wlazłaś za mną i jedziesz jak po burej suce cwaniaro Przywołaj tu Pokę jak masz mało wrażeń i wypad od ludzi gówniaro. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty wlazłaś za mną i jedziesz jak poburej suce cwianiaro Przywołaj tu Pokę jak masz mało wrażeń i wypad od ludzi gówniaro. To mój temat. Pomyliłeś mnie ze swoją sùką. Wyjdz i się nie osmieszaj półgłówku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: To mój temat. Pomyliłeś mnie ze swoją sùką. Wyjdz i się nie osmieszaj półgłówku. Ty się ośmieszasz pozując na policjantkę Panią psycholog, a sama masz zrytą psychikę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Ty się ośmieszasz pozując na policjantkę Panią psycholog, a sama masz zrytą psychikę Mam czy nie mam. Jakie to ma znaczenie. Zwłaszcza dla ciebie. Idz na swoje śmieci i tam się popisuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 19 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Mam czy nie mam. Jakie to ma znaczenie. Zwłaszcza dla ciebie. Idz na swoje śmieci i tam się popisuj. Spoko, dobranoc Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 2 godziny temu Ja jebje starzy ludzie otrzymują jakieś emotki od widzów i się sråja jak dzieci. Wtf xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 2 godziny temu Czemu ogladam klaudelize o 3 w nocy https://youtu.be/E5c7F-nkPs0?si=U58qPWtScBR425hC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 30 Napisano 1 godzinę temu Tzipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 1 godzinę temu Kafeteria w audiowideo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 1 godzinę temu My wszyscy dorośli ludzie 22 wieku jesteśmy chorzy. Jedni nagrywają jakieś guwna o ludziach uposledzonych a drudzy to oglądają i się smiejom. Co to wnosi do życia i świata? Do Choroszczy do zamknięcia wszyscy. Taka jest prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 30 Napisano 1 godzinę temu Analizy psychologiczne czy bolec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 30 Napisano 1 godzinę temu moze biczowanie i oddawanie ofiary bezglowemu bez bolca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 1 godzinę temu Każde uniwersum internetowe ma swoją aferę fekalno. Mocne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 30 Napisano 1 godzinę temu jak mam kogos obgadywac to wole te peepy i anale z holywood Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 30 Napisano 1 godzinę temu czemu zawsze babcie albo niemowlaki nigdy posrodku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 9 Napisano 54 minuty temu 16 minut temu, Proboszcz napisał: czemu zawsze babcie albo niemowlaki nigdy posrodku Planowałem psa pożyczyć, którym bym ci co noc, noc w noc, srał pod oknem, aż byś byś zaczęła podejrzewając że Stefan powróci kamerki zostawałyby zakładane https://iili.io/FZQJTcN.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 30 Napisano 49 minut temu ooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 30 Napisano 42 minuty temu 10 minut temu, Vaffanculina napisał: Planowałem psa pożyczyć, którym bym ci co noc, noc w noc, srał pod oknem, aż byś byś zaczęła podejrzewając że Stefan powróci kamerki zostawałyby zakładane To kulturyści potężni i mężni Korbią w swych siłowniach Żyły im pękają A skóra jest czerstwa jak stary melon To są kulturyści Kulturyści To oni korbią w swych kotłowniach Dźwigają po tysiąc ton Ale nie mogą dźwignąć Sztangi pękają, robią się jak stara trawa To są kulturyści wspaniali Ci wspaniali kulturyści, potężni To są kulturyści Oni, to oni są w tych korbowniach Całe noce i dnie siedzą Jedzą sterydy kilami, nie wiedzą co mają robić Kulturyści Ci wspaniali kulturyści, potężni kulturyści Gdzie oni są? Tu jesteśmy Kulturyści Kulturyści korbią, Sztangi dźwigają po tysiąc ton i pięć kilo Kulturyści Kulturyści Marian Wysocki trenuje swoich podopiecznych ostro No a oni pracują nad sobą, nad swoją siłą Kulturyści Potężni i silni są Kulturyści są silni i potężni Kulturyści to są Kulturyści to są potężni i silni Kulturyści To są kulturyści Kulturyści to są Siedzą po nocach w swych korbowniach I dźwigają ciężary A ich klatki piersiowe pękają Kulturyści Kulturyści Potężni kulturyści Powariowani kulturyści Zażywają metanabol Kulturyści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 9 Napisano 22 minuty temu 20 minut temu, Proboszcz napisał: To kulturyści potężni i mężni Korbią w swych siłowniach Żyły im pękają A skóra jest czerstwa jak stary melon To są kulturyści Kulturyści To oni korbią w swych kotłowniach Dźwigają po tysiąc ton Ale nie mogą dźwignąć Sztangi pękają, robią się jak stara trawa To są kulturyści wspaniali Ci wspaniali kulturyści, potężni To są kulturyści Oni, to oni są w tych korbowniach Całe noce i dnie siedzą Jedzą sterydy kilami, nie wiedzą co mają robić Kulturyści Ci wspaniali kulturyści, potężni kulturyści Gdzie oni są? Tu jesteśmy Kulturyści Kulturyści korbią, Sztangi dźwigają po tysiąc ton i pięć kilo Kulturyści Kulturyści Marian Wysocki trenuje swoich podopiecznych ostro No a oni pracują nad sobą, nad swoją siłą Kulturyści Potężni i silni są Kulturyści są silni i potężni Kulturyści to są Kulturyści to są potężni i silni Kulturyści To są kulturyści Kulturyści to są Siedzą po nocach w swych korbowniach I dźwigają ciężary A ich klatki piersiowe pękają Kulturyści Kulturyści Potężni kulturyści Powariowani kulturyści Zażywają metanabol Kulturyści La la la la laaaa BANIK OSTRAVA!!! XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach