Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Szanowny Pan Dariusz

UNA MADRE NORMALE JA SENTINETALE

Polecane posty

8 minut temu, likwidator podludzi napisał:

może pogadaj z filipem jakoś inaczej zamiast mu rozkazywać to wróci do domu. 

On go pragnie homoerotycznie 

Edytowano przez Proboszcz

15 minut temu, likwidator podludzi napisał:

może pogadaj z filipem jakoś inaczej zamiast mu rozkazywać to wróci do domu. 

@wakanka1 hej to moja wina, że ona jest kuurwą w Paryżu, a on kradnie pod Krakowem xD

Przed chwilą, Szanowny Pan Dariusz napisał:

hej to moja wina, że ona jest kuurwą w Paryżu, a on kradnie pod Krakowem xD

jakbyś nie był taki agresywny w stosunku do filipa to on by wrócił do domu. wiem że justynie może się podobać to co robisz i seks z nią moze być wyjątkowo dziki po tym jak stłamsisz filipa ale kiedy go nie ma to nie masz jak go stłamsić. 

3 minuty temu, Szanowny Pan Dariusz napisał:

Ja rozmawiał kiedyś z Filipa mamą xD Normalna babka, on ma 30 lat i wolną wolę 🙂

No ale ma faceta od wielu lat i karmisz ja atencja dla beki żeby nassrac na Filipa chorego schizola w zemście za jego belkotanie na temat wikernes no ale który jest bardziej chory Filip czy ty?

3 minuty temu, Proboszcz napisał:

No ale ma faceta od wielu lat i karmisz ja atencja dla beki żeby nassrac na Filipa chorego schizola w zemście za jego belkotanie na temat wikernes no ale który jest bardziej chory Filip czy ty?

To była kara za Vikernes, skończyłem 🙂 

5 minut temu, Szanowny Pan Dariusz napisał:

To była kara za Vikernes, skończyłem 🙂 

No jak ten gejaszek będzie nadal podjudzal to wprdol zrozumiały 

Trzeba będzie mu mordę obić i nie ma płaku płaku jaki biedny gej jak się marka przebierze

20 minut temu, Szanowny Pan Dariusz napisał:

Ja rozmawiał kiedyś z Filipa mamą xD Normalna babka

czy ja wiem czy normalna, normalna to raczej nie bierze sobie typa który z napierrdalania sie zrobił sobie pracę. no i sytuacja w której mówisz filipowi że jest pasożytem jednocześnie nie będąc nawet jego ojcem też jest słaba. Ja wiem że on do pracy iść nie chce i chciałby zeby matka utrzymywała go przez cały czas, ale jak widzisz wypędzenie go do lasu nie przybliża go do odwiedzenia lokalnego odpowiednika urzedu pracy. 

1 minutę temu, likwidator podludzi napisał:

czy ja wiem czy normalna, normalna to raczej nie bierze sobie typa który z napierrdalania sie zrobił sobie pracę.

co

ale macie bool doopy, a ja dzisiaj ide do jazz klubu i bede gral na perkusji za kilka godzin, a wy nie macie ciekawszych rzeczy do roboty niz mnie obgadywac xD

nie mam czasu juz tyle na forum, bo wole trenowac perkusje, a poza tym mnie tu banuja co chwile i nie chce mi sie co chwile kont zakladac, jak cos to siedzimy na moim forum, elo :D

Moze Klaudia dzisiaj bedzie w jazz klubie i jeszcze dzisiaj pojedziemy w nocy w gory do Polski razem, przez Europe xD
taki trip na spontana xD

Zegnamy sie z fifim jak cos, pa :D

Edytowano przez Wizzy

2 minuty temu, Wizzy napisał:

ale macie bool doopy, a ja dzisiaj ide do jazz klubu i bede gral na perkusji za kilka godzin, a wy nie macie ciekawszych rzeczy do roboty niz mnie obgadywac xD

nie mam czasu juz tyle na forum, bo wole trenowac perkusje, a poza tym mnie tu banuja co chwile i nie chce mi sie co chwile kont zakladac, jak cos to siedzimy na moim forum, elo 😄

co ten karzeł ...i? 😉 gdy wrócisz do Polski to Elcia ci go wystawi, pięknie się zesra xD

Moze Klaudia dzisiaj bedzie w jazz klubie i jeszcze dzisiaj pojedziemy w nocy w gory do Polski razem, przez Europe xD
taki trip na spontana xD

Zegnamy sie z fifim jak cos, pa :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować