Spaghetti .... 22 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Muza ... Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 5 godzin temu meh nadal nei chce wstawiac chińskich literek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, likwidator podludzi napisał: meh nadal nei chce wstawiac chińskich literek Jak to nie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Jak to nie ... noa gdzie masz tu chińskie literki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, likwidator podludzi napisał: noa gdzie masz tu chińskie literki Obejrzyj teledysk wyżej to zobaczysz Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Obejrzyj teledysk wyżej to zobaczysz chodziło mi w tytule odnośnika 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, likwidator podludzi napisał: chodziło mi w tytule odnośnika Serio ? no patrz nie domyśliłem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Serio ? no patrz nie domyśliłem się no tak, zapomniałęm że do ciebie nie mozna skrótami tylko trezba tłumaczyć jak dziecku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 5 godzin temu (edytowany) ... Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, likwidator podludzi napisał: no tak, zapomniałęm że do ciebie nie mozna skrótami tylko trezba tłumaczyć jak dziecku. No popatrz, a ja myślałem, że jesteś bardziej domyślny a tu tylko kolejne szczekanie hejterka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 5 godzin temu już agresora łapiesz pijaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, likwidator podludzi napisał: już agresora łapiesz pijaku? Po co tu wbijasz do mnie szukasz zaczepki frajerze ? Idż ćpać gdzieś indzej ... Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Po co tu wbijasz do mnie szukasz zaczepki frajerze ? do ciebie zebym wbił to by mi ktoś musiał zapłacić, bo wpierrdolić takiemu żulikowi to już żadna przyjemność na tym etapie zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 770 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Muza ... I aż muza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, likwidator podludzi napisał: do ciebie zebym wbił to by mi ktoś musiał zapłacić, bo wpierrdolić takiemu żulikowi to już żadna przyjemność na tym etapie zycia. Skończyłeś już sapać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: I aż muza Nie byle jaka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 770 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie byle jaka Jedna z najlepszych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Jedna z najlepszych Jest też inna, bo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 770 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jest też inna, bo Jescze inna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Jescze inna I przyszłościowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 770 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: I przyszłościowa I będzie romantycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: I będzie romantycznie Tak jak oboje lubimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 770 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Tak jak oboje lubimy Słodycze pyszne jak i bombonierka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Słodycze pyszne jak i bombonierka Tak, ale tylko ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach