Szanowny Pan Dariusz 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) wydaje mi się, że ladacznica i pielucha próbują kontem na zbiornik.com grać niby co w tym złego? https://zbiornik.com/photo/4ujZqGlR Edytowano 4 godziny temu przez Szanowny Pan Dariusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
16 lat na zbiorniku tak 2 Napisano 4 godziny temu psychiatra pilnie ale wcześniej moze jakas toksykolgia je.any nie spal cala noc i przynajmniej pol dnia zeby byc menelem czy tam cpunem to jednak trzeba miec zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 4 godziny temu a oto przykład cyklu muna który dziś opisywałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Pan Dariusz 24 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 16 lat na zbiorniku tak napisał: psychiatra pilnie ale wcześniej moze jakas toksykolgia je.any nie spal cala noc i przynajmniej pol dnia zeby byc menelem czy tam cpunem to jednak trzeba miec zdrowie dzięki szukałem tego zdjęcia i co jest z nim nie tak? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
16 lat na zbiorniku tak 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Szanowny Pan Dariusz napisał: dzięki szukałem tego zdjęcia i co jest z nim nie tak? xD proszę bardzo zapisz sobie w weekend będziesz w ładniejszej wersji wstydzisz sie tego tuskowego odcienia zarostu i wlosow ze domalowales sobie czarne wlosy i zarost ? Edytowano 3 godziny temu przez 16 lat na zbiorniku tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytBoży 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szanowny Pan Dariusz napisał: dzięki szukałem tego zdjęcia i co jest z nim nie tak? xD No to że to twój ryj atencjuszu. Dodaj najeczki znad rzeczki z jakoms loszkom se polonczcie stopki i będzie komplecik każdego wygrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
16 lat na zbiorniku tak 2 Napisano 3 godziny temu rumakuj moonie dalej to sie doczekasz. za te przesladowania wszystkie to cie te przenki i inne internetowe wariaty beda dekade przesladowac i podszywac tak jak ty to z nimi robiles. lubie sobie poheheszkowac ale zblizasz sie do niebezpiecznej granicy jak trace poczucie humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 32 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Zdjęcie jest ok ja matka nie jestem żeby się opiekować niech Bug ma to coś w swojej opiece co za tępy agresywny kûrew Edytowano 3 godziny temu przez Proboszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 3 godziny temu habemus papam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach