Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Alexabb

Seks po sąsiedzku/Jak skutecznie uwieść zajętego faceta?

Polecane posty

Mam straszną ochotę na mojego sąsiada i chciałabym się z nim ostro zabawić, ale problem polega na tym, że jest obecnie w związku. Wcześniej mieliśmy się ku sobie, ale nic nie wyszło z mojej inicjatywy, ponieważ mam słabość do zajętych panów a nie tych którzy są wolni. Dopiero teraz zaczynam zauważać w nim to coś co być może powinnam dostrzec wcześniej… Na koniec dodam jeszcze parę słów o mnie i mojej osobie. Jestem bardzo młodą, atrakcyjną dziewczyną z dużym poczuciem estetyki. Mój styl jest bardzo odważny i zmysłowy. Faceci oglądają się za mną i lubią patrzeć mi w oczy, cycki czy też stale zwracać uwagę na mój piękny bąbelkowy tyłeczek. Mam wyrazisty typ urody i atletyczną sylwetkę. Jestem też dość wysoka, powyżej 170 cm (sąsiad jest ode mnie dużo niższy, ale ja kocham niskich facetów) także bez problemu. Z twarzy wyglądam jak seksowna nastolatka tylko bardzo porobiona. Mam naprawdę wielkie i soczyste usta, które są idealne do zabaw. Uwielbiam seks i wszystko co z nim związane. Nigdy nie boli mnie głowa i nie szukam wymówek (w końcu seks jest najlepszym lekarstwem na wszelkie problemy) Bardzo proszę o jakieś rady i wskazówki. Dodam jeszcze, że jestem osobą z branży modelingu, ale mam też własne strony i portale w tym OF, nagrywam się na własnym kanale erotycznym na którym mam sporo aktywności fizycznej. Moi sąsiedzi wiedzą o tym, ponieważ w moim mieszkaniu słychać różne przyjemne odgłosy oraz po moim wizerunku i własnej lini ubrań z nazwą mojego kanału. Jestem bardzo dumna ze swoich osiągnięć tylko nie wiem czy sąsiad jest takim typem faceta, którego to kręci… Czekam na jakieś dobre i pomocne komentarze. Jest to dość nietypowa sytuacja dla mnie, ponieważ nigdy w życiu nie zdarzyło mi się uganiać za kimś, ponieważ to za mną idą tłumy. Lubię wyzwania. Chciałabym zdobyć sąsiada no i oczywiście wylądować z nim gdzie tylko się da uprawiając namiętny seks

❤️🔥❤️🔥❤️🔥

Liczę na ciekawe pomysły z nutką wsparcia :)(:

Edytowano przez Alexabb

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować