Wizzy 1 Napisano 2 godziny temu Ja Cynic - Sentiment Rozpieerdala mnie ten kawalek, jak go slucham to czuje sie jak na niezlych dragach. Co tam bebniarz za kosmos odpieerdala i w ogole ten klimat. Szkoda, ze bebniarzowi sie zmarlo 5 lat temu Rip Sean Reinert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wizzy 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ten kawalek to moje najlepsze odkrycie 2025 xD Rozpieerdol, taka muzyka to rozumiem, a nie jakies goowno, ktore wrzucacie z jutube Edytowano 2 godziny temu przez Wizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 2 godziny temu dj wielki huuj - orzechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 2 godziny temu co za gvwno wciągnąłęś fifi? jesteś wyraźnie pobudzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Pan Dariusz 24 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, likwidator podludzi napisał: co za gvwno wciągnąłęś fifi? jesteś wyraźnie pobudzony. Na pewno nie syrop z apteki, nie szukaj dilera xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szanowny Pan Dariusz napisał: Na pewno nie syrop z apteki, nie szukaj dilera xD a jak napiszę że waliłem krokodyla razem z gerasimovem i szojgu to też łykniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach