Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu Tak 630 intela xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu Hhttps://postimg.cc/ftjH2jNn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu 2 foto na wprost Hhttps://postimg.cc/zb57gbRd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 0 Napisano 3 godziny temu blokuje skrzynki huh dziwny nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) moderator nie pozwala mi tego wkleic Edytowano 3 godziny temu przez wuj boży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 0 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: 2 foto na wprost H Jak ci sie zmieściły te monitory do paczkomatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, wuj boży napisał: blokuje skrzynki huh dziwny nick Buda jest pod spodem della z i5 3,4-3,8Ghz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ...ana Klaudia napisał: Jak ci sie zmieściły te monitory do paczkomatu Nie zmiescily się musiałem kurierem wszystkie monitory 23" i bude della Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu To był stres na tom bude to praktycznie nie spalem bo się balem że mnie obudzi o 8 poszedłem spać gdzieś 5 i się obudzilem po 1,5h i czekałem już a przyszedł koło południa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu Tak mówi net chociaż mi gdzieś 3,9Ghz pisało to musiałbym sprawdzić Mam program do krecenia cpu żeby cały czas było turbo jak zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, ...ana Klaudia napisał: Jak ci sie zmieściły te monitory do paczkomatu 10 minut temu, wuj boży napisał: blokuje skrzynki huh dziwny nick Właśnie mam takom gre 3d o roochaniu jak klaudiusz 3d sex villa 2 z dodatkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu Cala jest po rusku instalka ale działa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, ...ana Klaudia napisał: Jak ci sie zmieściły te monitory do paczkomatu Kurierem wziolem wtedy najpierw 1szt później jeszcze 2 i znowu 2szt To 3x był kurier wtedy Razem 5szt, 2szt mam setup biura w sypialni A tom della atx bude raz chyba przedwczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu Ale fajna zabawa jest jakby dostać pierwszego komputera na komunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu I na żywo lepiej wygląda setup aparat z2 przeklamuje jakby żółte wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 0 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: Kurierem wziolem wtedy najpierw 1szt później jeszcze 2 i znowu 2szt To 3x był kurier wtedy Razem 5szt, 2szt mam setup biura w sypialni A tom della atx bude raz chyba przedwczoraj A nie bałeś się kuriera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ...ana Klaudia napisał: A nie bałeś się kuriera? Nie kuriera się nie boje boje się że nie zdążę się ubrać albo się nie wyśpie i naprawdę się zawsze zazwyczaj nie wyspiam za dużo emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu Powinni to jakoś inaczej robić np ustawienie sobie godziny na np 15 Ale wiadomo majom inne dostawy i jak im wygodne Najgorsze som typy co dzwonią o 8 że będą o 12 lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu To się ostatnio poprawilo jak dzwonią to już trzeba się ubrać w tempie błyskawicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu No ale ja tak żyje że chodzę nago po domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: No ale ja tak żyje że chodzę nago po domu Wstydzisz się pokazać kurierowi swojego 13 cm fiutka Edytowano 3 godziny temu przez Pojebana Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ...ana Klaudia napisał: Wstydzisz się pokazać kurierowi swojego 13 cm fiutka 11 mam jak nie stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 0 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: 11 mam jak nie stoi a jak stoi 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ...ana Klaudia napisał: a jak stoi 13 17,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu 2560x1440 3686400 Malowany monitor 5760x1080 6220800 u mnie pc 3840×2160 8294400 4k 85 konsole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu 75% 4k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
incydent alkoholowy 4 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: 2560x1440 3686400 Malowany monitor 5760x1080 6220800 u mnie pc 3840×2160 8294400 4k 85 konsole Malowany posuwa Elcie a ty masz monitorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, incydent alkoholowy napisał: Malowany posuwa Elcie a ty masz monitorki Tak ja miałem stypiare ciężki długi dzień dzisiejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu Ogólnie tęsknię za anastazje elka przynajmniej dawała trochę zapomnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, incydent alkoholowy napisał: Malowany posuwa Elcie a ty masz monitorki Myślę że zajdzie w trzeciom cionze i już tu nie będzie pisać bo siara że 3 bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach