dialektyczny hooligan 2 Napisano 14 godzin temu filip nie żyje, zabił go gach justyny nożem tutaj świeczki [*] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 259 Napisano 14 godzin temu Filipowi się kończył internet, a moze szkoda mu kasy na doładowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 259 Napisano 14 godzin temu Albo siedzi na swoim forum, hm sprawdzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 13 godzin temu Ale jaki spokój jak dekla nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phil Bigalow male gigolo 0 Napisano 13 godzin temu 44 minuty temu, Nadija* napisał: Albo siedzi na swoim forum, hm sprawdzę. Nie żyje niestety, to potwierdzone info. Wejdź sobie na fb jego matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 259 Napisano 12 godzin temu 35 minut temu, Phil Bigalow male gigolo napisał: Nie żyje niestety, to potwierdzone info. Wejdź sobie na fb jego matki. Wcale nie patrzę na to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 20 Napisano 11 godzin temu 46 minut temu, Nadija* napisał: Wcale nie patrzę na to. Został dźgnięty przez Pakola, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 5 Napisano 11 godzin temu 52 minuty temu, Nadija* napisał: Wcale nie patrzę na to. Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dialektyczny hooligan 2 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Został dźgnięty przez Pakola, niestety. a to frajer z kolejorza, nie dość że bonusowi ukradł winyl to jeszcze wyrvchał justynę i zabił fifiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 259 Napisano 11 godzin temu 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 11 godzin temu Hejka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 11 godzin temu Zyje, ale nie doladowuje internetu, bo wkuurwiaja mnie internety i ludzie i czytanie hejtow, wiec zrobilem sobie detoks, ale za godzine spadam. Moze w ogole niedlugo przestane korzystac z neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 11 godzin temu Nom, nie doladowuje, bo mam przerwe od internetu, jeszcze mnie nikt nie zadzgal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Nie czytaj ich Nadija, u mnie ok xD Bylem u fryzjera a wczoraj super spacer za miasto i wypilem z 10 piw xD Ogladalem zachod slonca i piekne niebo, super bylo sloneczko Jak chcesz popisac to moge dla Ciebie doladowac neta, dla innych mi szkoda kasy xD Mam troche wiecej czasu dla siebie, specjalnie nie doladowuje neta, zeby tu nie wchodzic, ale to nic do Ciebie xD. Nic personalnego, po prostu wkurzaja mnie ludzie ze smartfonami jak sie gapia, a sam to robie, dlatego sobie detoks robie, zeby odpoczac od.tej elektroniki, bo czuje ze to zabija mnie W poniedzialek bede z rana, jesli jutro mnie nie bedzie Trzymaj sie Nadija xD milego weekendu ;D Edytowano 10 godzin temu przez Isolat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 10 godzin temu Piekny zachod slonca wczoraj https://ibb.co/GfCPH2F2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 10 godzin temu xD https://iili.io/Fbe80G4.md.jpg Wroce jutro albo w poniedzialek z rana, bo w kawiarni chodze na darmowe sniadanie o 7 xD. Nie martw sie Nadija, pozdro xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 10 godzin temu Mialem sobie nick Isolate zrobic, ale mi e zabraklo XD Od piosenki Moby - Isolate podoba mi sie bardzo xD Ambient Version tez fajne, to piosenka z albumu Wait for Me xD King Crimson - Starless tez slucham, chcialbym to w jazz klubie na zywo zagrac z innymi, z saksofonem i wokalista i basista klawisz gitara i ja za bebnami, to bylo by cos zagrac ta piosenke na zywo, ale mialbym radoche xD W srode zapytam czy da rade xD. Pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dialektyczny hooligan 2 Napisano 8 godzin temu szkoad że filip zmarł po ciężkiej walce o życie. to był jeden z niewielu na parwdę wartosciowych użytkowników na forvm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach