Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
8 komputerów tak

Jaki jest sens posiadania pceta vs konsoli

Polecane posty

Jak ogladalem wczoraj typ kupil karte graficznom za 1400 a dzisiaj jest warta 150

To nawet konsole nie tracom tak wartości w czasie chociaż ps3 tak było 

Ten filmik jest wystarczającym powodem do tego by uczyć się angielskiego. Wrzucam tutaj, bo normalne tematy lecą najszybciej na tym forum 😉

4 minuty temu, RC + napisał:

Ten filmik jest wystarczającym powodem do tego by uczyć się angielskiego. Wrzucam tutaj, bo normalne tematy lecą najszybciej na tym forum 😉

Umiem mam mature z niego.

A co do gier wtedy miałem uncharted a pcety crysis. Teraz się smiejesz że nadrabiam crysis (który wtedy i tak bawiłem się oraz przeszedłem u kolegi pc master race) ale pcetowcy dzisiaj zagrywajom się w uncharted i też som z tym śmieszni.

13 minut temu, RC + napisał:

Ten

Pcety zawsze były piractwem a teraz jak ludzie majom mental nie kraść tylko kupować cyfrowe to jaki jest większy sens pceta do gier 

Ok gdy służy też do zrobienia opłat w banku ale taki pcet kupisz za 150

I to nie jest prawda że konsole to som medium detale i gra wydana bo medium na pcet to wygląda jakby mydlo low tekstury 

Konsole zazwyczaj majom idealnie dobrane detale grafiki żeby to i wygadalo jak hi i chodziło jak trzeba 

Mnie przynajmniej odrzuca low i medium na pc 

Pecet nada się nie tylko do gier, także do biurowych prac, tworzenia grafik czy muzyki (tak wiem, AI też umie, ale to jest wtórne i nigdy nie odda tego, co człowiek wytworzy).

20 minut temu, RC + napisał:

Ten

Według mnie przewaga pcetow jest w tych dodatkowych bajerach jak 32:9, 3 monitory, 3d wymuszanie, ultra 8k, 120-500fps itd

Przed chwilą, kris888 napisał:

Pecet nada się nie tylko do gier, także do biurowych prac, tworzenia grafik czy muzyki (tak wiem, AI też umie, ale to jest wtórne i nigdy nie odda tego, co człowiek wytworzy).

Niby tak ale pcet za 150 też to wszystko zrobi 

Raczej typowy gracz nie siedzi w blenderze i 3ds maxie po nocach pomiędzy graniem to sporadyczne przypadki że komputer służy komuś do czegoś ambitnego

Tak sporo montuje na nim obecnie filmy do internetu 

To tak jak widziałem tiktoka laska se kupiła laptopa apple za 20tyś, pewnie robi tak ambitne rzeczy że by wystarczył też apple tylko za tysiąc 

Typowa klientka apple tam piszom parametry techniczne a ona przyklada laptopa czy pasuje do torebki lv 

I się pyta co to do cholery jest 12 rdzeni

1 minutę temu, 8 komputerów tak napisał:

I się pyta co to do cholery jest 12 rdzeni

akurat to nie jest dziwne. nie każdy jest obeznany z komputerami jak ja, ty czy RymCym.

1 minutę temu, kris888 napisał:

akurat to nie jest dziwne. nie każdy jest obeznany z komputerami jak ja, ty czy RymCym.

Wiadomo że ludzie kupijom nowy sprzęt komputerowy a beda wykorzystać 5% cpu ale 20tyś poszlo 

Przed chwilą, 8 komputerów tak napisał:

Wiadomo że ludzie kupijom nowy sprzęt komputerowy a beda wykorzystać 5% cpu ale 20tyś poszlo 

Kiedyś na dobreprogramy była taka ściągawka dla kupujących

co będzie się na komputerze robić i odpowiednie parametry typu procesor, ile RAMu, jaka karta graficzna itd.

2 minuty temu, kris888 napisał:

Kiedyś na dobreprogramy była taka ściągawka dla kupujących

co będzie się na komputerze robić i odpowiednie parametry typu procesor, ile RAMu, jaka karta graficzna itd.

Windows 11 sztucznie wymusza najnowszy sprzęt komputerowy bo chodzil słabo na 7generacji a 10 jak blyskawica. Przecież to głupi sam system operacyjny. Te wszystkie alerty że 7 już nie jest wspierana blokowanie stron internetowych to jest sztuczne postarzanie sprzętu komputerowego. Bo jak się uprzesz na 7 wszystko chodzi dzisiaj, ja odpalilem nawet trejdingwiew do giełdzie 

7generacji wprowadza już akcelerator video 4k strimingu. Co więcej potrzebne dlatego postawiłem na kadluby 7gen. Wyższe to tylko jeśli zależy ci na Windowsie 11.

2 minuty temu, 8 komputerów tak napisał:

Windows 11 sztucznie wymusza najnowszy sprzęt komputerowy bo chodzil słabo na 7generacji a 10 jak blyskawica.

no i do niektórych sprzętów nie ma sterowników.

sam do niedawna miałem drukarkę, która ostatnie sterowniki miała z Win XP 😄 do 7 nie było, nie mówiąc już o wyższych systemach operacyjnych.

5 minut temu, 8 komputerów tak napisał:

bo chodzil słabo na 7generacji a 10 jak blyskawic

Chociaż to jeszcze nie jest pewne bo z 11 miałem do czynienia tylko z wgranym przez sprzedawcę pewnie wgrywajac samemu po twekach będzie chodzić jak 10

Edytowano przez 8 komputerów tak

2 minuty temu, kris888 napisał:

no i do niektórych sprzętów nie ma sterowników.

sam do niedawna miałem drukarkę, która ostatnie sterowniki miała z Win XP 😄 do 7 nie było, nie mówiąc już o wyższych systemach operacyjnych.

Dokładnie tak zrobiono z Vistom to ludzie siedzieli dalej na xp 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować