Golonka 2 Napisano 19 Sierpień U mnie już doszło do tego, że jak widzę na ulicy randomową babę z murzynem to mam ochotę roztrzaskać im obojgu twarze cegłą z zazdrości Czuję, że kiedyś mogę zrobić coś mrocznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 19 Sierpień Munek ukrze przesadzasz z tym zabieganiem o uwagę jak bezrobotne ukry o pomoc materialną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 19 Sierpień 7 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Cpamy fentanyl spamujemy fora siedzimy na zbiorniku 16 lat i biegamy po wrocku udajac krasnala Mój tekst się przyjął widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 2 Napisano 19 Sierpień Przed chwilą, Klaudia Madowna napisał: Cpamy fentanyl spamujemy fora siedzimy na zbiorniku 16 lat i biegamy po wrocku udajac krasnala Zapraszam gruby, pora na ciebie. https://wpcdn.pl/kafeteria-forum/monthly_2025_08/image.jpg.5081671f8f4045a23a7586f12895e782.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach