Klaudia Madowna 5 Napisano 8 godzin temu Witam chciałbym sie przedstawić otóż jestem nowym byłym chłopakiem szynszyli. Za jej sprawa stałem sie biseksualny i tak tu trafiłem ale i tak będę swietnie wspominał te relacje. Do Wrocławia mam rzut beretem takze wiedz ze coś sie dzieje. chcialbym sie z wami wszystkimi jakos moc zaprzyjaźnić szynszyla wiele mi o was opowiadała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 5 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Na te okoliczność przyrządziłem smaczny wierszyk: hej kochani wariatuncie jestem sobie mały tuńczyk temu tuńczyk bo pomorze domem jest mym być może daj nudesow moc mi boze obiecuje wam przestworze kazda graże przyjmę w łaskę jesli tylko zrobi laskę Edytowano 8 godzin temu przez Klaudia Madowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 1 Napisano 8 godzin temu Wchodzenachwile jest biseksualny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: Wchodzenachwile jest biseksualny? Jak walilem Do elci i Natalii Kukulskiej to chyba jasne wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 2 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Witam chciałbym sie przedstawić otóż jestem nowym byłym chłopakiem szynszyli. Za jej sprawa stałem sie biseksualny i tak tu trafiłem ale i tak będę swietnie wspominał te relacje. Do Wrocławia mam rzut beretem takze wiedz ze coś sie dzieje. chcialbym sie z wami wszystkimi jakos moc zaprzyjaźnić szynszyla wiele mi o was opowiadała. Klaudia dobrze się czujesz teraz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Wchodzenachwile jest biseksualny? On lubi rozmawiać sam ze sobą a o to co pytasz to nie mam pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: On lubi rozmawiać sam ze sobą a o to co pytasz to nie mam pojęcia Hej jesteś może zmotoryzowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Klaudia Madowna napisał: Hej jesteś może zmotoryzowany? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak Kolezanka potrzebuje przewieźć sporych gabarytów maszynę heblująca z Mazowsza do Gorzowa. Pomożesz? Oczywiscie nie za darmo… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Klaudia Madowna napisał: Kolezanka potrzebuje przewieźć sporych gabarytów maszynę heblująca z Mazowsza do Gorzowa. Pomożesz? Oczywiscie nie za darmo… A ty chcesz żebyśmy nie dojechali i wpadli gdzieś? Ja sie nie nadaje bo jadąc myślę o głupotach i pewnie o tej maszynie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ty chcesz żebyśmy nie dojechali i wpadli gdzieś? Ja sie nie nadaje bo jadąc myślę o głupotach i pewnie o tej maszynie też To będziesz mogła użyć ale pamietaj żeby zdefynfekowac bo kolezanka ma małe bąble i nie chcemy syfu u niej w domu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 56 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Jak walilem Do elci i Natalii Kukulskiej to chyba jasne wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 56 Napisano 8 godzin temu Ale mata nasrane w tych glowach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ale mata nasrane w tych glowach. Załatwiam ci transport maszyny kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 56 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: Załatwiam ci transport maszyny kochanie Nie trzeba, ja się nigdzie nie wybieram, ale dzięki za dobre chęci. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 2 Napisano 8 godzin temu Kaszubska kupa wiem że przeglądasz odezwij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach