wiwi789 1 Napisano 20 Sierpień Jakie przyjmujecie działania zaczynając praca w nowym miejscu ? Kiedy jest niełatwo określić klimat dla miejsca pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiwi789 1 Napisano 20 Sierpień Jakie zadania, sposoby zachowania, myślicie powinny być na pierwszym miejscu na początki pracy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1039 Napisano 20 Sierpień 11 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Ciężko powiedzieć 37lat i nigdy nie pracowałem Dobrze ci idzie te mówienie takze spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 20 Sierpień 38 minut temu, wiwi789 napisał: Jakie zadania, sposoby zachowania, myślicie powinny być na pierwszym miejscu na początki pracy ? onboarding Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 20 Sierpień "Tak, proszę pana" "Dziękuję, proszę pani" "Nic nie szkodzi" "Będę punktualnie" "Oczywiście" "Ma pan/pani rację" "Rozumiem, niech się pan/pani nie przejmuje, z wynagrodzeniem poczekam do następnego miesiąca" "Nie w tym miesiącu? To moja wina, będę pracować efektywniej" "Przepraszam, że się narzucam, nie chcę robić problemów, ale czy mógłbym prosić by wsparł mnie pan/pani 4,40 na bilet?" "Jest pan/pani względem mnie ZAWSZE bardzo ofiarny/a, dziękuję" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 20 Sierpień 1 minutę temu, Rocket napisał: "Tak, proszę pana" "Dziękuję, proszę pani" "Nic nie szkodzi" "Będę punktualnie" "Oczywiście" "Ma pan/pani rację" "Rozumiem, niech się pan/pani nie przejmuje, z wynagrodzeniem poczekam do następnego miesiąca" "Nie w tym miesiącu? To moja wina, będę pracować efektywniej" "Przepraszam, że się narzucam, nie chcę robić problemów, ale czy mógłbym prosić by wsparł mnie pan/pani 4,40 na bilet?" "Jest pan/pani względem mnie ZAWSZE bardzo ofiarny/a, dziękuję" A to do pracy w charakterze niewolnika/służącego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 20 Sierpień 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A to do pracy w charakterze niewolnika/służącego? Nie, proszę pani. Wydaję się, iż tak właśnie zobowiązuje relacja z rozsądku. Nie mnie oceniać, kto u kogo decyduje realizować się zawodowo. W życiu różnie bywa, a przez życie powinno stąpać się godnie lecz honorowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 20 Sierpień 4 minuty temu, Rocket napisał: Nie, proszę pani. Wydaję się, iż tak właśnie zobowiązuje relacja z rozsądku. Nie mnie oceniać, kto u kogo decyduje realizować się zawodowo. W życiu różnie bywa, a przez życie powinno stąpać się godnie lecz honorowo. A Pani to chyba się piszę z dużej litery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 20 Sierpień 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A Pani to chyba się piszę z dużej litery. Rozumiem, niech się Pani nie przejmuje. Ma Pani rację. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 20 Sierpień 1 minutę temu, Rocket napisał: Rozumiem, niech się Pani nie przejmuje. Ma Pani rację. Ale mi nie chodziło o to że do mnie tak się zwracać tylko że tak jest poprawnie. Poza tym ja aż tak staro nie wyglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 20 Sierpień Przed chwilą, wuj boży napisał: Jak dziedzi mówią ci dzień dobry i pani to znaczy że staro Dzień dobry, tak zdarza się natomiast pani to wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 20 Sierpień 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ale mi nie chodziło o to że do mnie tak się zwracać tylko że tak jest poprawnie. Poza tym ja aż tak staro nie wyglądam Oczywiście. To moja wina, będę pracować efektywniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 20 Sierpień 6 minut temu, Rocket napisał: Oczywiście. To moja wina, będę pracować efektywniej. Hmm, chcesz u mnie pracować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 20 Sierpień (edytowany) 14 minut temu, wuj boży napisał: Jak dziedzi mówią ci dzień dobry i pani to znaczy że staro Do mnie każdy się tak zwraca, od dziedzia promuję sobą aurę kultury, obycia i mądrości. Tu gdzie można pożartować lubię sobie pożartować, ale tu gdzie należy powściągnąć frywolny humor ce/hu/je mnie twarda wstrzemięźliwość. Edytowano 20 Sierpień przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 20 Sierpień 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Hmm, chcesz u mnie pracować? Jest Pani względem mnie ZAWSZE bardzo ofiarna, dziękuję. Będę punktualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 20 Sierpień 3 minuty temu, Rocket napisał: Jest Pani względem mnie ZAWSZE bardzo ofiarna, dziękuję. Będę punktualnie. Jeszcze nie powiedziałam nawet na czym by miała ta praca polegać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 20 Sierpień 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Jeszcze nie powiedziałam nawet na czym by miała ta praca polegać... Nic nie szkodzi. Przepraszam, że się narzucam, nie chcę robić problemów, ale czy mógłbym prosić by wsparła mnie Pani 4,40 na bilet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 21 Sierpień 22 godziny temu, Rocket napisał: Nic nie szkodzi. Przepraszam, że się narzucam, nie chcę robić problemów, ale czy mógłbym prosić by wsparła mnie Pani 4,40 na bilet? Nie ma problemu. Tylko jak przekazać. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 21 Sierpień 22 godziny temu, xDxDxDxD napisał: Jeszcze nie powiedziałam nawet na czym by miała ta praca polegać... Jesteś prawdziwą Bussines Woman? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 21 Sierpień 2 minuty temu, Rocket napisał: Jesteś prawdziwą Bussines Woman? Można tak to nazwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 21 Sierpień 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Można tak to nazwać. W jakiej branży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 21 Sierpień 1 minutę temu, Rocket napisał: W jakiej branży? Nie mogę tutaj na głównej pisać takich informacji bo nie jestem tu anonimem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach