Bradley 26 Napisano 12 godzin temu Czy są tutaj nienormalni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 65 Napisano 11 godzin temu Nie pytałeś już o to niedawno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 38 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie pytałeś już o to niedawno? Po prostu potrzebuję obecności drugiej osoby, by świat wyglądał lepiej. Nie trzeba mi wielkich gestów. Sama bliskość wystarcza. I tego właśnie szukam. Żartowałem. Pytanie czysto retoryczne tylko badam teren co za zyeby tu siedzą Oprócz mnie. Edytowano 11 godzin temu przez Bradley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 65 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, Bradley napisał: Po prostu potrzebuję obecności drugiej osoby, by świat wyglądał lepiej. Nie trzeba mi wielkich gestów. Sama bliskość wystarcza. I tego właśnie szukam. Żartowałem. Pytanie czysto retoryczne tylko badam teren co za zyeby tu siedzą Oprócz mnie. Na tym dziale akurat to można powiedzieć że nie ma żywej duszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Na tym dziale akurat to można powiedzieć że nie ma żywej duszy. Klątwa jakaś czy co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 65 Napisano 9 godzin temu 28 minut temu, Bradley napisał: Klątwa jakaś czy co. Ej założyłeś konto w 2019 roku to wiesz lepiej ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 8 godzin temu 42 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ej założyłeś konto w 2019 roku to wiesz lepiej ode mnie. Masz predyspozycje do wywiadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 65 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bradley napisał: Masz predyspozycje do wywiadu. Prześwietlam na wylot. Tak już mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 37 minut temu, xDxDxDxD napisał: Prześwietlam na wylot. Tak już mam. Romans ze zmijką czy teź żmijką prowadził na publiku. Tak na ucho Ci mówię Trochę specyficznie pisał Edytowano 7 godzin temu przez Cledi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 65 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, Cledi napisał: Romans ze zmijką czy teź żmijką prowadził na publiku. Tak na ucho Ci mówię Trochę specyficznie pisał Hmm kojarzę tylko żmija. A w jakich latach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 1 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Cledi napisał: Romans ze zmijką czy teź żmijką prowadził na publiku. Tak na ucho Ci mówię Trochę specyficznie pisał Faktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 1 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 56 minut temu, xDxDxDxD napisał: Hmm kojarzę tylko żmija. A w jakich latach? Może 2020, przy końcu gościa.... Oni tu cały czas są. Odgrzebują stare konta Edytowano 6 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 6 godzin temu Lustracja widzę działa. Ale dużo zapomnieniem a stare zmurszałe wygi widzę wszystko pamiętają. Macie naprawdę nudne życie. Po raz kolejny się przekonałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 65 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Margherite napisał: Może 2020, przy końcu gościa.... Oni tu cały czas są. Odgrzebują stare konta Ja założyłam pierwsze konto w marcu 2020 i już gościa nie było, podobno chwilę wczesniej usuneli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 1 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ja założyłam pierwsze konto w marcu 2020 i już gościa nie było, podobno chwilę wczesniej usuneli. Może to był jednak 2019, był jeszcze gość. Grudzień 2019 to był, tak. Zmiana szaty graficznej na obecną i obowiązkowa rejestracja. Ja jestem od 2018 roku. 18 minut temu, Bradley napisał: Macie naprawdę nudne życie. Hmmm? 5 godzin temu, Bradley napisał: Po prostu potrzebuję obecności drugiej osoby, by świat wyglądał lepiej. Tu masz odpowiedz. Edytowano 5 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 60 Napisano 5 godzin temu Tak, ja jestem uważany za osobę upośledzoną umysłowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 172 Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, Daniel86 napisał: Tak, ja jestem uważany za osobę upośledzoną umysłowo. Diagnoz z tego forum to ja bym nie brała głęboko do serca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 829 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Bradley napisał: Klątwa jakaś czy co. przekleństwo Wenerychory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 5 godzin temu 53 minuty temu, Margherite napisał: ? Skoro tak Cię fascynuje jakieś wirtualne konto na zapomnianym przez Boga i ludzi forum to tak, masz smutne życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 1 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Bradley napisał: Skoro tak Cię fascynuje jakieś wirtualne konto na zapomnianym przez Boga i ludzi forum to tak, masz smutne życie A ciebie nie? Biedaku wypominasz innym a sam się logujesz szukając ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 1 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Tak, ja jestem uważany za osobę upośledzoną umysłowo. Przez kogo?Tutaj? Tutaj to nie bierz sobie do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach