Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Get Out napisał: To ma pokazać że zawsze znajdzie się ktoś kto nie będzie dobrze życzył. Wiem, dlateg oboje mamy wywalone na konkurencje Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Właśnie że byli szczesliwi z dzieckiem I oslem Skoro osioł dał szczęście, więc gorzej nie będzie Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 816 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Skoro osioł dał szczeście, więc gorzej nie będzie Osioł byl kochany i najbardziej go lubiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 829 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, salix napisał: O luuudzie gruba baba w pierwszej linii brzegowej to jest chamstwo w państwie, tego to jeszcze nie grali. a niech sobie będzie - plaży starczy dla wszystkich bardziej mnie o to wypinanie się chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Osioł byl kochany i najbardziej go lubiłam Tylko kłótliwy, a ponoć tego nie lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a niech sobie będzie - plaży starczy dla wszystkich bardziej mnie o to wypinanie się chodzi... Czyli już wiesz co w trawie piszczy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 816 Napisano 8 godzin temu 20 minut temu, Spaghetti .... napisał: Tylko kłótliwy, a ponoć tego nie lubisz Nie lubie i nie umie sie kłócić a osioł jest słodki. Chciałabym mieć takiego swojego osła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie lubie i nie umie sie kłócić a osioł jest słodki. Chciałabym mieć takiego swojego osła Więc zmykaj do osła Możesz mieć nie ma problemu, byle On był chętny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bris 3 Napisano 7 godzin temu jakbyś tak nie obrażał kobiet i się zaczął myć to one też by cię lepiej traktowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 816 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Więc zmykaj do osła Możesz mieć nie ma problemu, byle On był chętny. Dobra to ide. Taki osioł lepszy jak mężczyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 816 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, bris napisał: jakbyś tak nie obrażał kobiet i się zaczął myć to one też by cię lepiej traktowały A ty sie myjesz i nie obrażasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Dobra to ide. Taki osioł lepszy jak mężczyzna Wiem, czytałem na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach