Elka mi da pobzykac 3 Napisano 3 godziny temu Np dla elki sukcesem jest znalezienie typa któremu nie znudzi się heblowania dla mnie to wtf że wgl trafia na takich co im się nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 65 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Elka mi da pobzykac napisał: Np dla elki sukcesem jest znalezienie typa któremu nie znudzi się heblowania dla mnie to wtf że wgl trafia na takich co im się nudzi Własne nadinterpretacje co dla mnie jest sukcesem wiesz gdzie sobie możesz wsadzić? Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Własne nadinterpretacje co dla mnie jest sukcesem wiesz gdzie sobie możesz wsadzić? Nara. Chcieliśmy od życia tego samego tworzenia rodziny i nieustannego heblowania akurat na mnie to się nie złość bo nie ma o co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 3 Napisano 3 godziny temu Mnie nigdy kariera zawodowa nie interesowala ani ferrari jeździć wiem że to magnes na lachona ale osobiście mi zbędne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 3 Napisano 3 godziny temu Ja tylko chciałem się budzić obok laski a że laski chcom się cípom jak najlepiej ustawić to nie moje wymysly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach