Spaghetti .... 43 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bris 3 Napisano 2 godziny temu sklej eunuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, bris napisał: sklej eunuchu Ile będziesz tu gnił zanim Cię szlak trafi ? Namiot czeka ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bris 3 Napisano 2 godziny temu japa tam klopsie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bris napisał: japa tam klopsie Jesteś zwykłym ćpunem Wytrzeżwiej zanim skończysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bris 3 Napisano 2 godziny temu przynajmniej nie obrażam kobiet tak jak ty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, bris napisał: przynajmniej nie obrażam kobiet tak jak ty. Zamknij ryj staruszczak, bo zakola Ci wyjdą bokiem Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bris 3 Napisano 2 godziny temu przestań obrażać kobiety ty chvju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 816 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bris 3 Napisano 1 godzinę temu nie zesraj się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, bris napisał: nie zesraj się Jeszcze się ... nie zaćpałeś ? Zadrosny frajerze bez pomysłu na siebie .... Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bris 3 Napisano 1 godzinę temu co tam mamroczesz smutny ćpunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 1 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Zamknij ryj staruszczak, bo zakola Ci wyjdą bokiem To krasnal, a nie sratuszczak, nie wiem jak można ich nie rozróżniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, bris napisał: co tam mamroczesz smutny ćpunku? Nie masz pomyslu, masz zyebaną psychę przez dragi i jest tylko jedna opcja by Cię tutaj nie było ... Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: To krasnal, a nie sratuszczak, nie wiem jak można ich nie rozróżniać. Ty wcale nie lepszy jesteś od tego frajera po prochach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ty wcale nie lepszy jesteś od tego frajera po prochach Mylisz mnie z kimś i to Ci gwarantuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bris 3 Napisano 1 godzinę temu kiedy wreszcie do pracy pójdziesz, matce byś pomógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Mylisz mnie z kimś i to Ci gwarantuję Więc mi powiedz kim jesteś, bo jasnowidzem nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Więc mi powiedz kim jesteś, bo jasnowidzem nie jestem Nie musze nic mówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bris 3 Napisano 1 godzinę temu to ta grvba kvrwa co se wkładała marchew w piździsko, a później wziełą tego lapsa co se ryja na czarno pofarbował i obciał jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Klaudia Madowna napisał: Nie musze nic mówić. Więc po co piszesz, że się mylę ? mam zgadywać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Więc po co piszesz, że się mylę ? mam zgadywać ? Odstosunkuj się ode mnie, nikt Ci nie każe zgadywać. Po prostu nie wiem jak można mylić sratuszczaka z krasnalem, 2 totalnie inne style pisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 57 minut temu (edytowany) 23 minuty temu, Klaudia Madowna napisał: Odstosunkuj się ode mnie, nikt Ci nie każe zgadywać. Po prostu nie wiem jak można mylić sratuszczaka z krasnalem, 2 totalnie inne style pisania. Przecież to Ty mnie zaczepiłaś nie ja Ciebie A ja nie wiem jak można nie rozróżniać zrypa odwiększego ...y. Ten sam worek, ale inny kolor prawda Klaudia ? Edytowano 56 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 3 Napisano 47 minut temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ... 0 Napisano 30 minut temu Dramat ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach