Bradley 26 Napisano 7 godzin temu Czy są tutaj jakieś kobiety? Normalne i nienormalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 7 godzin temu Wszystkie normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wszystkie normalne Szkoda. Normalność jest nudna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bradley napisał: Szkoda. Normalność jest nudna. No niestety tutaj nienormalnych nie uświadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 72 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No niestety tutaj nienormalnych nie uświadczy. Ja bym powiedziała raczej że większość takich jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 7 godzin temu Niestety zboczonych nie ma i w tym ambaras. Nawet uległy był, przepadł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Sev napisał: Niestety zboczonych nie ma i w tym ambaras. Nawet uległy był, przepadł. Dlaczego patrzysz przez swój zapocony pryzmat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ja bym powiedziała raczej że większość takich jest. Wszystkie normalnie przecież. Grzeczne, sympatyczne, miłe, kulturalne, bez nałogów, pomocne i pracowite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Sev napisał: Niestety zboczonych nie ma i w tym ambaras. Nawet uległy był, przepadł. Oczywiście żadnych zboczonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Bradley napisał: Dlaczego patrzysz przez swój zapocony pryzmat? Raczej przez przez okulary, które właśnie wyszły z sauny. Wszystko zamglone i krzywe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 20 minut temu, Onaaaa napisał: No niestety tutaj nienormalnych nie uświadczy. Gdzie ta odrobina szaleństwa, oderwania się od szarej codzienności, gdzie ta nutka dekadencji i niepoprawności, pytam się?? Czy naprawdę trzeba to w każdym na siłę wzbudzać czy faktycznie stali się wszyscy tacy dostojni i śmiertelnie poważni? Życie przytłacza ale bez przesady Edytowano 7 godzin temu przez Bradley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oczywiście żadnych zboczonych Świętojebliwych za to na pęczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wszystkie normalnie przecież. Grzeczne, sympatyczne, miłe, kulturalne, bez nałogów, pomocne i pracowite W końcu coś ironicznego. Można? No można. Bolało? Wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 25 minut temu, Bradley napisał: Gdzie ta odrobina szaleństwa, oderwania się od szarej codzienności, gdzie ta nutka dekadencji i niepoprawności, pytam się?? Czy naprawdę trzeba to w każdym na siłę wzbudzać czy faktycznie stali się wszyscy tacy dostojni i śmiertelnie poważni? Życie przytłacza ale bez przesady Wszystkie normalnie żadnego szaleństwa w nich nie ma jak roboty chodzą tylko i piszą same poważne rzeczy. Tutaj najlepiej gadać o polityce Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Sev napisał: Świętojebliwych za to na pęczki. Dokładnie i podobno chodzą ma kolanach w kościele modląc sie i codziennie u spowiedzi siedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Dokładnie i podobno chodzą ma kolanach w kościele modląc sie i codziennie u spowiedzi siedzą Szczęść Boże proszę księdza... Dziś znów źle pomyślałam o sąsiadce... ale tylko przez 3 sekundy, przysięgam! Dobrze córo! Zdrowaśka raz prewencyjnie i wróć jutro. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Wszystkie normalnie żadnego szaleństwa w nich nie ma jak roboty chodzą tylko i piszą same poważne rzeczy. Tutaj najlepiej gadać o polityce I co, fascynuje Cię taki bełkot? Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 72 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Wszystkie normalnie żadnego szaleństwa w nich nie ma jak roboty chodzą tylko i piszą same poważne rzeczy. Tutaj najlepiej gadać o polityce Ja w ogóle się nie udzielam w tematach politycznych i religijnych/wyznaniowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 46 minut temu, Bradley napisał: I co, fascynuje Cię taki bełkot? Współczuję. Mnie? Ja wdaje sie w dyskusje tylko z kosmitami i kosmitkami i oni mają swój język Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 5 godzin temu 42 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja w ogóle się nie udzielam w tematach politycznych i religijnych/wyznaniowych. Prawidłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 5 godzin temu 51 minut temu, Sev napisał: Szczęść Boże proszę księdza... Dziś znów źle pomyślałam o sąsiadce... ale tylko przez 3 sekundy, przysięgam! Dobrze córo! Zdrowaśka raz prewencyjnie i wróć jutro. ;] Jak mogłaś źle myśleć o sąsiadce? Zdrowaska nie wystarczy. Musisz kleczec w kącie 6 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak mogłaś źle myśleć o sąsiadce? Zdrowaska nie wystarczy. Musisz kleczec w kącie 6 godzin Na grochu? Autor troszku warczy czyli będą z niego ludzie. Bosko, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, Onaaaa napisał: Mnie? Ja wdaje sie w dyskusje tylko z kosmitami i kosmitkami i oni mają swój język No trochę poczułem obawę i troskę. O tą nienormalność to tak nie dosłownie pytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 822 Napisano 4 godziny temu 41 minut temu, Bradley napisał: No trochę poczułem obawę i troskę. O tą nienormalność to tak nie dosłownie pytałem. A jaka jest niedosłowna nienormalnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bradley 26 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: A jaka jest niedosłowna nienormalnosc Zaczynasz wymyślać. Nie doszukuj się czegoś czego nie ma. Skoro lubisz rozmawiać z kosmitami to ok, nie mi to oceniać. Też jesteśmy kosmitami a każdy ma prawo mieć swoje zdanie odmienne od naszego. Próbowanie wpływać by komuś narzucić swoje to jak walka z wiatrakami Szkoda czasu i nerwów. Albo omijamy albo ignorujemy, choć to niby to samo. Świata nie zmienimy bo zwyczajnie jesteśmy na tym świecie zbyt krótko i szkoda marnować ten czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach