Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
jędruś namiotowy

pamiętacie jak syn boży spermił do kleszczette? jaki to był hardkorwoy sperming, nigdy bardziej płaszczącego się spermiarza w internecie nei widziałem.

Polecane posty

w ogóle kleszczetka sie uaktywniła 12 dni temu: Hej.Szukam liberalnego psychiatry na Śląsku (najlepiej Katowice i okolice, no chyba że zdalnie) który wypisze mi duże ilości zolpidemu, po szczerej rozmowie, wyjaśnieniu sytuacji, przedstawieniu "podkładki" .Ze względu na dość poważne inne, towarzyszące mi choroby, jedynie on i Lorafen, który też biorę, ale w małych dawkach, nie powoduje zatrzymania pracy pęcherza, a cewnika jako kobieta długotrwałego tym bardziej naprawdę bym nie zniosła (muszę usunąć nacisk na kręgosłup, torbiel tarlova, rzadka choroba, najlepiej przez NFZ w Niemczech - bo w Polsce to się zwykle kończy wózkiem, naszych lekarzy nie szkolą pod tym kątem, trzeba szukać neurochirurga który pomoże w takiej procedurze - no i przeleczyć neuroboreliozę). Jako że w takiej sytuacji "typowy" odwyk nie jest możliwy, gdyż podają na nim wszystkie te leki "zatrzymujące", potrzebuję odwyku ilumezanilowego - mam poświadczone wskazania do niego w piśmie z Lublińca, ale tam nie mają detoksykacji i zalecają to zrobić w szpitalu wielospecjalistycznym (czyli takim, gdzie jest interna, anestezjologia itd). Niestety przez obecny "sezon ogórkowy" mam te wszystkie rozmowy pod koniec sierpnia, wszyscy na urlopach. Sytuacja jest dramatyczna bo muszę usunąć martwe zęby które też mogą siać na organizm i powodować te wszystkie problemy. Nie mogę tego rzucić (próbowałam) Cold Turkey, tym bardziej że potrzebuję spokoju do zabiegu, jeszcze jestem na etapie zamiany mieszkania bo mieszkam przy przebudowie torów i 5 miesiąc kilkunastogodzinnych hałasów mnie przerósł. Może być też kontakt (przypominam kupowanie legalne - to zresztą usłyszałam od lekarza, żeby kupować do czasu odwyku bo nic mi się już na finiszu od takich ilości nie stanie, ale prawie każdy lekarz się boi teraz wypisywać tyle psychotropów, to nie 2001) do DarkNetu ale najlepiej do osoby która sprzedaje paczki po 100 tabletek, to przy moich ilościach jedyne sensowne bo i tak brałabym minimum kilka w hurcie (dojrzałam mentalnie do do skończenia z tym, ekononmicznie też, no to mi zamyka drogę i szansę na powrót do zdrowia) - bardzo proszę o pomoc. Serdeczności.

ZEMBY SIE CPUNCE POPSULY JAK SYNOWI BOZEMU XDDDDD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować