Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Srelipe

Jestem duzo szczesliwszy odkad nie mam internetu w telefonie i odkad tu nie pisze tyle, polecam

Polecane posty

Mam wiecej czasu na granie w gierki, sluchanie muzyki, zaczalem sie uczyc francuskiego nawet xD

Kafe odebralo mi kawal zycia, teraz unikam internetu i miejsc z wifi zeby tu wchodzic jak najmniej, najlepiej wcale xD

Wpadlem na chwile na miasto na duzego kebaba z kurczaka i frytki, i zaraz znikam do siebie, fajnie jest, gdy tu nie ma mnie xD

Nara xD

Edytowano przez Srelipe

No mi tez jest fajnie, pojutrze mi sie 3gb neta odnawia, to moj caly pakiet na miesiac, ale chyba wykorzystam, zeby tu nie gnic tyle xD

Tyle ciekawszych rzeczy robie, gdy tu nie gnije xD. A brak internetu mi nie przeszkadza xD

Jutro wejde jakos, bo ja znikam na odludzie do siebie za miasto, a tam nie mam internetu xD

Kebab pyszny xD bajo xD

Bardzo dobrze, że jakieś postępy robisz. A kiedy zgłosisz się na oddział psychiatryczny w celu leczenia? 

• Like 1

Lezak, gram sobie teraz w crash mind over mutants na emulatorze do psp, zajeebista gierka xD.

Spadam, wroce wieczorem albo jutro, zdecydowanie lepiej sie czuje, gdy tu nje spedzam wiekszosci swego czasu, elo xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się