Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Harry Kane,

Facet w Rajstopach

Polecane posty

Witam,

Jestem chłopkiem lat 16. Chciałbym bardzo nosić rajstopy bo mi w nich wygodnie. Na razie nie mam zbytnio odwagi aby podzielić się tym z Mamą. Gdy nikogo nie ma w domu, to biorę siostry bądź mamy rajstopy i chodzę w nich. Ale ostatnio nabrałem trochę odwagi i powiedziałem mamie, że widziałem na forach w internecie, że dużo facetów nosi rajstopy I potem powiedziałem, że może także spróbuję jak będzie zima. Więc panowie nie bójcie się nosić rajstop. Wiem, że mówi to ten który sam się boi, ale mówię wam w tą zimę odważę się i założę rajstopy np. Do Kościoła pod spodnie. I potem powiem mamie, że naprawdę są wygodne i może kiedyś mama mi jakieś kupi np. Pod choinkę bądź na urodziny. Ja preferuję wszystkie grubości. I mam także pytanie do innych facetow/chłopaków, czy wy też lubicie sobie pochodzić w rajstopach. Wspomnę jeszcze, że czasem gdy rodzina siedzi na dole i rozmawiają przy stole to ja tym czasem zakładam rajstopy pod krótkie spodenki i muszę niestety zakładać skarpety bo gdyby ktoś mnie przyłapał to nie wiem jak bym się zachował. Chciałbym nosić rajstopy bez zakładania skarpet, bo wtedy czuję się lepiej i jest mi wygodniej. Szkoda tylko, że w naszym kraju jest taka mała tolerancja wobec mężczyzn w rajstopach. Wiem, że są też takie dla mężczyzn ale ja preferuję te dla kobiet dlatego, że praktycznie niczym się nie różnią a ich cena jest lepsza od rajstop dla mężczyzn. Robię wtedy siusiu na siedząco, ponieważ jest mi łatwiej zdejmować kilka warstw i usiąść. Ale gdy czytam fora widzę, że coraz więcej mężczyzn ubiera rajstopy ( głównie damskie ). Niestety na razie muszę podbierać mamie i siostrze, ale myślę że za kilka lat to się zmieni i będę miał własną przegródkę na rajstopy. Nie kosztują jakoś dużo a są bardzo praktyczne. Jeszcze raz wspomnę o tym, że gdy np. Idę do Kościoła I czasem jest świeto i Msza trwa jakieś 2 godziny to po długim czasie siedzenia jest zimno w nogi. Ale do szkoły chyba nie pójdę bo było by mi wstyd niestety. Lubię też takei czarne kryjące rajstopy które są ciepłe i bardzo wygodne. Cienkie też lubię ale w nich szybko powstaje oczko i wtedy nie wygląda to estetycznie. Wspomnę także że nie golę nóg ponieważ nie mam jakoś mocno owłosionych nóg, ale przy grubych rajstopach tęgi nie widać więc każdy może nosić. I jeszcze drugie pytanie do Kobiet dlaczego niektóre kobiety nie lubią rajstop co jest w nich niefajnego ? Moja mama także ma parę par szarych i zwykłych, po jakimś czasie zaczynam się przyzwyczajać do szarych bo są ładne i bardzo wygodne.  I ostatnie pytanie czy jest to według Was normalne ? 

Dziękuję za wysłuchanie mnie i pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się