Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 6 godzin temu Trzy wersje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 5 godzin temu Na Microsoft 7-11 ale jest jakiś entuzjastów winiso Pobieram a potem będę testowal co zaskoczy z licencjom od najlepszy sp3 po golasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 5 godzin temu Serwice pack 2 pewnie zaskoczy bo cpu z lutego 2007 A 3 wyszła dopiero maj 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryZiomekZSąsiędztwa 1 Napisano 5 godzin temu Już chcesz złodzieju piracić? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, DobryZiomekZSąsiędztwa napisał: Już chcesz złodzieju piracić? Ja mam licecje na profesjonal tylko oem bez płyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 5 godzin temu Wszystkie Windows mam oryginalne a wszystko pobieram takie teraz som rzeczywistości, mój mff retro zresztą nie ma napędu optycznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 5 godzin temu I normalnie wystarczy wejść na stronę Microsoft i se wybrać 7-11 max spyta o klucz żeby pobrać ale xp już tam nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 5 godzin temu Będę aktywowac nawet do nich zadzwonię jak będzie czeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Robi mi się pendrive bootowalny z sp3 jak nie przejdzie klucz to za drugim razem sp2 już powinno bo sp2 jest 2004 a mój cpu 2007 Edytowano 5 godzin temu przez Po co ci to wszystko tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 5 godzin temu Będzie retro maszyna nie mogę się doczekać aż zobaczę 3d marka 2001 czy wormsy armagedon na starym hardware Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszubska kupa 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Będę aktywowac nawet do nich zadzwonię jak będzie czeba Prędzej w nachy narobisz niż gdzieś zadzwonisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 495 Napisano 4 godziny temu Idź na jakieś forum komputerowe i zapytaj. Przy okazji możesz podzielić się tam swoją wiedzą o komputerach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Idź na jakieś forum komputerowe i zapytaj. Przy okazji możesz podzielić się tam swoją wiedzą o komputerach Nie muszę już wszystko ogarniete bios ustawiony z ai najlepiej jak się da teraz kawa i wgrywam xp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 495 Napisano 4 godziny temu Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 4 godziny temu Ale pięknie swieci ten sony 17 w bios jak oleda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Powodzenia No dam fotke jak postawie xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 4 godziny temu Ale bedom jaja prehistorik 2 se odpale 5lat miałem wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Powodzenia Myślisz że pujdom wersje z goga czy czeba mieć ripy płytowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Malowany napisał: Powodzenia Gorzej j nie wykryje pendrive to będzie kombinacji żeby wgrać na laptopie i przełożyć hdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 4 godziny temu Gpu przydzielilem jakiś 224mb max ale xp 750mb na ram to i tak kozak Moja koleżanka miała 512 ja 256 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 4 godziny temu A biedaki 128 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 4 godziny temu Pendrive widzi ale uzylem złego programu muszę coś dla xp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach