silnik mаrki honda 12 Napisano 9 godzin temu To nie jest prawda, że wyglądasz jak chłop, ani to, że się dziwie Guni, że nigdy cię z dzikiem nie pomylił sorka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 9 godzin temu Duzo lepiej wyglada niz klaudiusz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnik mаrki honda 12 Napisano 8 godzin temu 20 minut temu, Srelipe napisał: Duzo lepiej wyglada niz klaudiusz xD A potem będziesz się upierał, że nie, ja nie pedzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 8 godzin temu Salowa przynajmniej cos robi, a klaudiusz calymi dniami na doopie codziennie w robocie i w domu na necie i 15km na rowerze nie moze przejechac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnik mаrki honda 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Srelipe napisał: Salowa przynajmniej cos robi, a klaudiusz calymi dniami na doopie codziennie w robocie i w domu na necie i 15km na rowerze nie moze przejechac xD Sprawdzanie stabilności ambon i swojej po lasach to nie jest zbyt ambitne zajęcie Poza tym przez 15 km to mi Klaudiusz uciekała, następnym razem przyjadę spalinowym samochodem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 8 godzin temu to milej jazdy, ja mam piekne widoki w saunie i na silowni, tyle pieknych towarow, ze ho ho :D milej wycieczki do Gdanska xD. a ja moze znikne stad na zawsze i na moim forum tez przestane pisac, i bedzie fajnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 269 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, silnik mаrki honda napisał: Sprawdzanie stabilności ambon i swojej po lasach to nie jest zbyt ambitne zajęcie Poza tym przez 15 km to mi Klaudiusz uciekała, następnym razem przyjadę spalinowym samochodem xD Usuń tego maila, to fejk sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 8 godzin temu to narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baník Ostrawa 3 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Nadija* napisał: Usuń tego maila, to fejk sorki Wiem, znamy się nie od wczoraj ;-) Co ta moderacja taka aktywna i kiedy mi Dumbojewe zbanowali. A przede wszystkim ZA CO? a za końskie caco pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 269 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Baník Ostrawa napisał: Wiem, znamy się nie od wczoraj Co ta moderacja taka aktywna i kiedy mi Dumbojewe zbanowali. A przede wszystkim ZA CO? A tak mi się podobał ten nick i avek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 8 godzin temu no to spieerdalajcie oboje, nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 2 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Srelipe napisał: Duzo lepiej wyglada niz klaudiusz po xD po ilu beczkach cydru? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach