mr_Kumpir 57 Napisano 3 godziny temu a trochę zimno było i w sobotę padało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Ja wczoraj zarlem kebab z kurczaka dojeebany Dzisiaj na kolacje gyros z kurczaka w greckiej knajpie i pita z tzatziki Pychota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 57 Napisano 3 godziny temu podobno kebab z kurczaka jest najzdrowszy tzn.najmniej szajsu ale ja lubię baraninę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 57 Napisano 3 godziny temu kurde napisałeś gyros a nie kebab to lubię sałatkę gyros Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja dzisiaj jadlem baranine po grecku takie zawijane z serem jakims w srodku dojeebane z grilla Jutro ide rano na darmowe platki z mlekiem i w poludnie na lunch do swiatyni sikh a potem bede gnil reszte dnia i spal i wyjeebane w zycie, wazne zeby sie najesc dobrze Edytowano 2 godziny temu przez Srelipe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach