Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
schizol in the house

Preeezydent zawetował ustawę o pomocy obywatelom Ukrainy

Polecane posty

17 minut temu, Zwisy Zuzanny napisał:

Niech wracaja do siebie

Uwazaj żeby do ciebie tak Anglicy nie powiedzieli kiedys. A mogą bo ty jedynie tam pasożytujesz a u nas nie ma wojny 

Edytowano przez libi sztisel

43 minuty temu, schizol in the house napisał:

Hurrrraaaaa 

KOCHAM PANA PANIE PReEZYDENCIE 

Z czego się cieszysz że wkrótce pójdziesz na front? 🤣🤣

Edytowano przez Jeżfrancuski
  • Thanks 1

1 minutę temu, schizol in the house napisał:

Dlaczego mam iść jak wojny w Polsce nie ma. 

Ale zaraz będzie zobaczysz co dostaniesz do skrzynki pod koniec roku xDD

1 minutę temu, libi sztisel napisał:

czy tylko ja mam odruch wymiotny gdy slysze jak wymawia gloski typu k g h jakby mu tam coś kluchowatego ugrzęzło w gardle? Jakies resztki snusa? Tez to słyszycie czy to sie tyczy tylko osób z mizofonia?

Ja nic nie słysze. 

5 minut temu, apeluję napisał:

Won żydówo od p r e z y d e n t a  prawdziwych Polaków.

Chyba prawdziwych Rosjan, ułomku 😉

Chyba prawdziwych Rosjan, ułomku 😉

Krejzi, czy jest jakaś nadzieja, że zrzekniesz się obywatelstwa i zostaniesz na zawsze w cudownej postępowej Francji?

• Like 1
  • Thanks 1

1 godzinę temu, schizol in the house napisał:

Hurrrraaaaa 

KOCHAM PANA PANIE PReEZYDENCIE 

Prezydent po prostu odzwierciedla nastroje które panują od kilku lat w narodzie. Zabawne, że w jednym zgadzali się ludzie zarówno popierający PiS jak i PO, że Andrzej Duda był zbyt pro-ukraiński, że by na skrzydłach do Zełeńskiego poleciał na każde wezwanie, takie były nastroje... te nastroje skonsumował politycznie Nawrocki, m.in. dlatego wygrał.

Edytowano przez RC +
  • Like 2
  • Thanks 1

1 minutę temu, RC + napisał:

Prezydent po prostu odzwierciedla nastroje które panują od kilku lat w narodzie. Zabawne, że w jednym zgadzali się ludzie zarówno popierający PiS jak i PO, że Andrzej Duda był zbyt pro-ukraiński, że by na skrzydłach do Zełeńskiego poleciał na każde wezwanie, takie były nastroje... te nastroje skumulował politycznie Nawrocki, m.in. dlatego wygrał.

Duda ordery Zełeńskiemu dawał i kasę przelewał. USA i Polska już deportuje Ukraińców. Gnać to w jasną cholerę. 

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Już Prezydent ograniczy 800+dla nierobów Ukraińców i będzie dobrze 💪🇵🇱

Powinnaś go przeprosić salowa bo każdy pamięta co pisałaś o Panu Preezydencie jak wybory wygrał

Edytowano przez schizol in the house
  • Like 1

19 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Duda ordery Zełeńskiemu dawał i kasę przelewał. USA i Polska już deportuje Ukraińców. Gnać to w jasną cholerę. 

No widzisz, a mówiłem, że to będzie lepszy wybór niż Rafałek. 

Trzaskowski by podpisywał ustawę aż by mu się z duupy kurzyło, bo oświecone elity typu reżyserzy, Jandy, Żebrowscy, Wajdy by się na niego krzywo spojrzały. 

30 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał:

Nie planuję zostać twoją sąsiadką.

Jak to? Przecież u talibow miałabyś jak u siebie maja tylko trochę inne stroje ale to sie przywyczaisz:)

wiec czekam na selfie z twojego nowego plemienia wtedy rozważę twoja propozycje 

a tak powaznie - odważna jesteś ze zamieszkując region jaki zamieszkujesz (czyli totalnie tam nie pasujesz) i mając te swoje ciemnotowe średniowieczne poglądy próbujesz dyrygować gdzie kto ma mieszkać. Uwazaj żeby ciebie ktos nie chciał kiedys delegowac wraz z rodzinka , tak wiem ze takie próby i dążenia to domena tępych nacjonalistow czyli w teorii to ‚twoi’ wiec jesteś bezpieczna ale wiesz życie bywa przewrotne 😉 a ty na zachodzie - sama wiesz, jak kwiatek do kożucha pasujesz 😉

Edytowano przez libi sztisel
  • Thanks 1

10 minut temu, schizol in the house napisał:

Powinnaś go przeprosić salowa bo każdy pamięta co pisałaś o Panu Preezydencie jak wybory wygrał

A ty kiedy przeprosisz mnie, całe forum i Zuzię? Odbij typie, bo nawet nie mając ważnego dowodu osobistego nie głosowałeś, więc po uj te zaczepki? Wypad do roboty, bo wkrótce prąd wam odłączą 👋

Jak to? Przecież u talibow miałabyś jak u siebie maja tylko trochę inne stroje ale to sie przywyczaisz:)

a tak powaznie - odważna jesteś ze zamieszkując region jaki zamieszkujesz (czyli totalnie tam nie pasujesz) i mając te swoje ciemnotowe średniowieczne poglądy próbujesz dyrygować gdzie kto ma mieszkać. Uwazaj żeby ciebie ktos nie chciał kiedys delegowac wraz z rodzinka  

Krejzi nie poznaje cię, Ty diable z rogatą duszą 😁

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Krejzi nie poznaje cię, Ty diable z rogatą duszą 😁

Czemu? 

3 minuty temu, RC + napisał:

No widzisz, a mówiłem, że to będzie lepszy wybór niż Rafałek. 

Trzaskowski by podpisywał ustawę aż by mu się z duupy kurzyło, bo oświecone elity typu reżyserzy, Jandy, Żebrowscy, Wajdy by się na niego krzywo spojrzały. 

Nie wiem co powiedzieć, czy tam napisać. Czas pokaże, bo to nie był mój wybór ale zobaczymy.. 😉

a tak powaznie - odważna jesteś ze zamieszkując region jaki zamieszkujesz (czyli totalnie tam nie pasujesz) i mając te swoje ciemnotowe średniowieczne poglądy próbujesz dyrygować gdzie kto ma mieszkać. Uwazaj żeby ciebie ktos nie chciał kiedys delegowac wraz z rodzinka  

Talibon wiara każe wysadzać się w powietrze, gwałcić kobiety za "karę" i przyzwala na seks oraz małżeństwa dziewczynkom od 9 roku życia. Trzeba rozumek wielkości orzeszka, żeby to jakkolwiek porównywać do dzisiejszego chrześcijaństwa. I stwierdzam to jako agnostyk/ateista.

• Like 1
  • Thanks 1

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Lubię pyskate baby 😄

Ale czemu w sensie ze nie poznajesz, zawsze taka byłam:)

7 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Nie wiem co powiedzieć, czy tam napisać. Czas pokaże, bo to nie był mój wybór ale zobaczymy.. 😉

Nic dziwnego Madziu że nie wiesz bo rozumem nie grzeszysz

5 minut temu, Klaudia Madowna napisał:

Talibon wiara każe wysadzać się w powietrze, gwałcić kobiety za "karę" i przyzwala na seks oraz małżeństwa dziewczynkom od 9 roku życia. Trzeba rozumek wielkości orzeszka, żeby to jakkolwiek porównywać do dzisiejszego chrześcijaństwa. I stwierdzam to jako agnostyk/ateista.

to jest krejzi?

Przed chwilą, libi sztisel napisał:

No tak, katolicy wola 9letnich chłopców:) tez mi różnica 

Ale nie z powodu dodatkowego nakazu przez wiare, a z powodu zwykłego bycia zwyrolem, pedo są w każdej grupie społecznej, włącznie ze skrajnym lewactwem. Widać ostre problemy z logicznym myśleniem, mimo że tak się nim szczycisz ciągle.

Nastroje społeczne wobec pomocy Ukrainie są złe, ponieważ władze Ukrainy nie uszanowały w żaden sposób wsparcia Polski niestety. Wybrały postawę roszczeniową, a nierzadko i lekceważącą. Pomijając już wzbogacenie się do poziomu milionerów na defraudacjach pomocy. Plus postawa wobec Wołynia. 

• Like 2

9 minut temu, selkie napisał:

Nastroje społeczne wobec pomocy Ukrainie są złe, ponieważ władze Ukrainy nie uszanowały w żaden sposób wsparcia Polski niestety. Wybrały postawę roszczeniową, a nierzadko i lekceważącą. Pomijając już wzbogacenie się do poziomu milionerów na defraudacjach pomocy. Plus postawa wobec Wołynia. 

Każdy kto zna tych dzikusów doskonale wiedział już w 2022 roku  że tak będzie

Edytowano przez schizol in the house

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się