Spaghetti .... 53 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 53 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 825 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 53 Napisano 2 godziny temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 23 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Spaghetti .... napisał: ... Hey :) Odczytałes wiadomość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 23 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Takie inne klimaty? Wstawiacie? Edytowano 2 godziny temu przez _ Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 825 Napisano 2 godziny temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 23 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 23 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: ... Sorry, ale strasznie głupie wideo. Trumny... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 825 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, _ Gretta napisał: Sorry, ale strasznie głupie wideo. Trumny... Głupie choc piosenka ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 825 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 53 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 22 minuty temu, _ Gretta napisał: Hey Odczytałes wiadomość? Hej Gretta Odczytałem i odpisalem, że jest mi przykro z powodu tego co przeszłaś Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 53 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 23 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Hej Gretta Odczytałem i odpisalem, że jest mi przykro z powodu tego co przeszłaś Ja wyszłam z rozmowy, wiesz.... Już dobrze ,tylko jeszcze trochę załatwiam z tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 23 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 825 Napisano 1 godzinę temu Kolejna średnio wesoła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 53 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, _ Gretta napisał: Ja wyszłam z rozmowy, wiesz.... Już dobrze ,tylko jeszcze trochę załatwiam z tym jest. Ok, to dobrze. Współczuje raz jeszcze i życzę Ci byś szybko to zakończyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 53 Napisano 1 godzinę temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 1 godzinę temu X 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach