drobny pedzio 0 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Chyba lubi wypic alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu Carlo Rossi i jakaś metamfetaminę. No i Oczywiście mózgi jego francuskich kochanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Haha Ladnie dzisiaj napierdzielasz posty Krejzi xD Jakich francuskich kochanek? On chyba woli wloszki albo bialorusinki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu Jest jakaś taka piosenka paint me like your french girls coś w tym stylu beka Ogolnie z niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Haha xD Klaudiusza kreci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu A zarywalas tu kiedys nocki juz, bo ja Cie pierwszy raz tu w nocy widze xD Sama jestes? A Ty ciagle we francji, jesli moge spytac? Ale nie musisz odpowiadac, jesli sie martwisz o swoje bezpieczenstwo.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Idziesz spac Krejze? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, monsieur1 napisał: A zarywalas tu kiedys nocki juz, bo ja Cie pierwszy raz tu w nocy widze xD Sama jestes? A Ty ciagle we francji, jesli moge spytac? Ale nie musisz odpowiadac, jesli sie martwisz o swoje bezpieczenstwo.xD No a gdzie mam być jak samozwańcza strażniczka graniczna czyha na moje obywatelstwo ja tu zaczynałam od zarywania nocek do 4 sie siedziało a na drugi dzień do pracy to były czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ah xD Niezle :D to mnie nie bylo wtedy... Jak to sie czaja na Twoje obywatelstwo? Dlaczego? No na jutro nie ide do pracy, tylko do sauny parowej i finskiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach