Markus922 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) I nie powiem nawet fajnie działa na moim kompie z 2 GB ram Edytowano 2 godziny temu przez Markus922 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 2 godziny temu Dobry wybór na przejście z Windows A dlaczego nie dokupisz sobie trochę ramu? Przecież kości są tanie, że więcej przepijasz w jedną noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ja uzywam to na moim thinkpad x200 i wlacza mi sie laptop w kilka sekund xD https://www.hyperbola.info/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Do terminala i laczenia sie zdalnie z moim serwerem na openBSD, to hyperbola i menadzer okien mi pasuje xD. Zapieerdala, ze az milo xD Edytowano 2 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus922 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Dobry wybór na przejście z Windows A dlaczego nie dokupisz sobie trochę ramu? Przecież kości są tanie, że więcej przepijasz w jedną noc A ile kosztują takie kości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Markus922 napisał: A ile kosztują takie kości Musisz sam sprawdzić ile twój laptop ramu obsługuje i czy w ogóle można wymienić pamięć, a potem sprawdź na allegro ale używane są tanie bardzo Kolego, a nie masz pożyczyć numeru telefonu, żebym se konto na wykopie założył?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus922 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Musisz sam sprawdzić ile twój laptop ramu obsługuje i czy w ogóle można wymienić pamięć, a potem sprawdź na allegro ale używane są tanie bardzo Kolego, a nie masz pożyczyć numeru telefonu, żebym se konto na wykopie założył?" Dobra to sprawdzę. Przecież masz tam z 20 kont to po co ci kolejne. Ale niech będzie masz ten numer: 729 755 977 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus922 2 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, monsieur1 napisał: Do terminala i laczenia sie zdalnie z moim serwerem na openBSD, to hyperbola i menadzer okien mi pasuje xD. Zapieerdala, ze az milo xD A ten system nie ma wirusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Markus922 napisał: Dobra to sprawdzę. Przecież masz tam z 20 kont to po co ci kolejne. Ale niech będzie masz ten numer: 729 755 977 Mam nadzieję, że mnie nie oszukujesz. Podaj za moment kod, idę założyć konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Nie ma, ale to sie komendami instaluje a nie instaler jak windows czy mint lub inne ubuntu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Niedawno zdonowalem im £25. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, monsieur1 napisał: Niedawno zdonowalem im £25. Mieszka w namiocie, a proszę jaki hojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus922 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, d48f5bb82c99 napisał: Mam nadzieję, że mnie nie oszukujesz. Podaj za moment kod, idę założyć konto Twój kod weryfikacyjny do Wykop.pl to: 264399. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Markus922 napisał: Dobra to sprawdzę. Przecież masz tam z 20 kont to po co ci kolejne. Ale niech będzie masz ten numer: 729 755 977 Przyszło coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Na drugim laptopie mam arch linux xD z kde plasma xD https://archlinux.org/ Do zgrywania plyt z muzyka, grania w gry z wiindowsa albo przegladania neta moze byc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Markus922 napisał: Twój kod weryfikacyjny do Wykop.pl to: 264399. dzięki, działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus922 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, d48f5bb82c99 napisał: dzięki, działa Nie ma za co. Potraktuj to jako prezent na 40 urodziny. Edytowano 2 godziny temu przez Markus922 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus922 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, monsieur1 napisał: Na drugim laptopie mam arch linux xD z kde plasma xD Do zgrywania plyt z muzyka, grania w gry z wiindowsa albo przegladania neta moze byc xD To ile masz tych laptopów dwa czy więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) W sumie dwa, mialem 3, ale raz sie nacpalem i najeebalem i plywalem w wodzie z laptopem thinkpad W500 w plecaku i mi zardzewialy czesci XD A na retroid pocket 5 mam dualboot android i armbian linux xfce na karcie sd, w sumie mam 3 komputery Bo do mojej konsolki retroid mam tez stacje dokujaca, 4 porty usb i hdmi + ethernet, a na karcie sd armbian xfce xD wiec moge podpiac do monitora i uzywac jak komputera xD. 8gb ram i 8 rdzeniowy procek spoko upgrade xD A bateria mi trzyma z 10-12 godzin, jak mam wlaczony terminal i firefox-esr Niedlugo mini klawiature usb zamawiam na ebay do niego, ze moge w plecak spakowac, a potem za miastem na farmie sobie komputerowac i pisac komendy, bo klawiatura ekranowa mnie wkoorwia mocno Edytowano 2 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Xfce jest spoko akurat, lepszy niz te kde albo gnome xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, monsieur1 napisał: Xfce jest spoko akurat, lepszy niz te kde albo gnome xD A dodadzą obsługę Waylanda przed 2040 rokiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Nie wiem, ja i tak nje korzystam z linuxa na retroid albo drugim laptopie, wystarczy mi do szczescia terminal i menadzer okien xD obojetnie jaki system i pulpit xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Lubie openbox albo i3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, monsieur1 napisał: Lubie openbox albo i3 ja se hyprland w weekend potestuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 1 godzinę temu Good luck, dobra na mnie pora, bo musze uciekac, a niedlugo moderator sie obudzi i znowu mi bana wlepi, a nie chce sie denerwowac, bede wieczorem na innym koncie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, monsieur1 napisał: Good luck, dobra na mnie pora, bo musze uciekac, a niedlugo moderator sie obudzi i znowu mi bana wlepi, a nie chce sie denerwowac, bede wieczorem na innym koncie xD Dzisiaj krejzi dostanie, bo pyskuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zalozy sobie nowe i przy okazji skrzynke wylaczy xD Edytowano 1 godzinę temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 9 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Markus922 napisał: I nie powiem nawet fajnie działa na moim kompie z 2 GB ram Jakie mssz ddr bo mam trochę kości pamięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 9 Napisano 1 godzinę temu Som 12345 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 9 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Markus922 napisał: A ile kosztują takie kości Nie wiem jaki masz model ale np ddr4 8gb 99zl więc się nie opłaca i kupiłem za 186 następny kadłub juz z 8gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach