Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Liz mój kadłub tak

Rym&Cym no nie wykrywa tego dysku diskpart

Polecane posty

5 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał:

Jeszcze tylko spróbuję 7 instalke odpalic jak tam będzie 0mb to zwrot nie mam siły 

Według mnie to od tego zasilacza poszedł ssd z dymem

A według mnie jesteś opóźniony i nie znasz się na IT. :) 

30 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał:

Win10 instalka 0

Program do hdd 1:1 wgl nie widzi ssd 0

Do reklamacji... diskpart jest tak napisany by widzieć dyski bez formatu, lub z formatem obcym dla środowiska kernela NT... podobnie jak BIOS, skoro nic nie widzi, to nic dobrego z tego nie wynika. Prawo zwrotu Allegro

Wadliwy zasilacz może z powodzeniem spalić, dyski, a nawet procesor i karty rozszerzeń w zależności na której linii zasilania doszło do zwarcia. To nic zaskakującego wręcz.

Jeszcze jak ci się chce bawić to możesz sobie pobrać jakiegoś linuxa i z usb, bez instalacji odpalić w trybie live-usb by zobaczyć czy linuch widzi ten dysk... jak już w programie "dyski" / gnome_discs (GParted)  nie zobaczy, to już po ptakach.

KIedyś przy formacie dysku przenośnego straciłem zasilanie (awaria w całej dzielnicy) i żaden program mi dysku nie widział... to uratował go właśnie linuxowy gnome_discs... to jest program pierwsza klasa, na windowsie brak odpowiednika na tym poziomie... 

ale jak nie chce ci się w to bawić, to śmiało reklamuj i tyle.

4 minuty temu, RC + napisał:

Jeszcze jak ci się chce bawić to możesz sobie pobrać jakiegoś linuxa i z usb, bez instalacji odpalić w trybie live-usb by zobaczyć czy linuch widzi ten dysk... jak już w programie "dyski" / gnome_discs (GParted)  nie zobaczy, to już po ptakach.

Robiłem programem do kopii zapasowej win11 i nie widzi 

Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał:

Robiłem programem do kopii zapasowej win11 i nie widzi 

Mówię ostatnia deska ratunku to Gparted z trybu live USB na Ubuntu czy tam Mincie... ale wątpię, prawdopodobnie zasilacz popalił.

1 godzinę temu, Graziella Dumbotti napisał:

A według mnie jesteś opóźniony i nie znasz się na IT. 🙂

Dell mff za 7500zl najwyższy model gpu 630

Dell mff za 150 mnie chyba wyszedł też gpu 630

Cpu 7gen już odpala 4k60 w przeglądarce nic więcej nie potrzebuje do filmów pod 85"

30 minut temu, RC + napisał:

Mówię ostatnia deska ratunku to Gparted z trybu live USB na Ubuntu czy tam Mincie... ale wątpię, prawdopodobnie zasilacz popalił.

Już napisałem do sprzedawcy nie chce mi się robić za jego serwis, sprzęt komputerowy kupiłem sprawny, w cenie nie było że muszę naprawiać i diagnostyki 

2 minuty temu, Liz mój kadłub tak napisał:

Dell mff za 7500zl najwyższy model gpu 630

Dell mff za 150 mnie chyba wyszedł też gpu 630

Cpu 7gen już odpala 4k60 w przeglądarce nic więcej nie potrzebuje do filmów pod 85"

Tak, upośledzony.

34 minuty temu, RC + napisał:

Tak próbowałem tesz ale nie widziało pendrive pewnie mój błąd nie przelaczylem na tryb Windows 7 legency w biosie już chooj z tym

Plombują, bo mogę sobie w ten sposób zrobić swapa wadliwego procesora na działający i zwrócić z wadliwym, że niby nie działa... gdybym miał serwis używanych sprzętów też bym plombował, bo ludzie to kombinatorzy.

Edytowano przez RC +

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować