MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu Widac, ze maja sie ku sobie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 194 Napisano 1 godzinę temu Chyba cię pojеbało do reszty gościu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu Nie no gdzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 1 godzinę temu Konskie zaloty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 1 godzinę temu Libbi sztisel co to znaczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu Pewnie po francusku kocham widmo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 273 Napisano 1 godzinę temu Super że się dogadali, lubię jak ludzie się kochają xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 1 godzinę temu Nic skoro wszystko pisze jedna osoba z Konina z kilku kont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 273 Napisano 1 godzinę temu A ja po spotkaniu nad morzem z najfajniejszym facetem z kafe zrobiłam test ciążowy i na szczęście jest jedna kreska, ale bardzo się bałam, że będzie pozytywny xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krelzol 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: A ja po spotkaniu nad morzem z najfajniejszym facetem z kafe zrobiłam test ciążowy i na szczęście jest jedna kreska, ale bardzo się bałam, że będzie pozytywny xD Bez kalosza cie bral ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 24 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: A ja po spotkaniu nad morzem z najfajniejszym facetem z kafe zrobiłam test ciążowy i na szczęście jest jedna kreska, ale bardzo się bałam, że będzie pozytywny xD Z leżakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu Ze srunem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 194 Napisano 1 godzinę temu Dobra próba zmiany tematu pod warunkiem gdyby ta historia była prawdziwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 273 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Z leżakiem? Z moim ukochanym Sir M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu Dobra, ale nikogo to nie interesuje, to krejzi jest krolowa kafe teraz i widmo jej chlopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 273 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, krelzol napisał: Bez kalosza cie bral ? Nie lubię z gumą xD a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Z moim ukochanym Sir M Kto to? Makaron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 273 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MerkuT napisał: Dobra, ale nikogo to nie interesuje, to krejzi jest krolowa kafe teraz i widmo jej chlopak Co nie zmienia faktu, że ma dzieci z Filipem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Nie lubię z gumą xD a Ty? Nie boisz sie wenery i hpv? Myslalam ze jesteś czyścioszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu Najfajniejszy facet to widmo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 273 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Nie boisz sie wenery i hpv? Myslalam ze jesteś czyścioszka Ja nie biorę tak jak ty udziału w gang bangach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Ja nie biorę tak jak ty udziału w gang bangach xD Ale twoj wybranek owszem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A ja ide sobie do jazz klubu, bede dzisiak gral na zestawie perkusyjnym jee xD Pozniej sie odezwe Edytowano 1 godzinę temu przez MerkuT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Krejzi jest czysta jak lza, nie to co klaudiusz Przygodny seeks z kolegami i moonami, ktory z kotarba jezdzil do Anastazji lezaka xD Edytowano 1 godzinę temu przez MerkuT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu Ale laski w saunie i na silowni, ale.bym sobie porozmawial z jakas ahh xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 2 Napisano 1 godzinę temu Dobra ja musze uciekac,.musze sie.spieszyc bo za 45 minut zaczynaja grac, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, libbi_sztisel napisał: Z leżakiem? Ono tylko z leżakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynowysorbet 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, MerkuT napisał: Ale laski w saunie i na silowni, ale.bym sobie porozmawial z jakas ahh xD Laski z Konina takie są że olewają takie zera jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 273 Napisano 1 godzinę temu Chciałam dać foto, ale nie wchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach