BułaBoża 0 Napisano 9 godzin temu Też nie ale bym sprobowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 27 Napisano 9 godzin temu 28 minut temu, tymczasowablokada napisał: No i ty Hania Elżbieta Jaworowicz i Magda Gessler. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 9 godzin temu Witam Bułę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 103 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Elżbieta Jaworowicz i Magda Gessler. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 103 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, thisnight napisał: Witam Bułę! Już chciałam napisać że kolejny nowy bo 0 punktów reputacji, ja patrzę a konto założone w 2012r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, thisnight napisał: Witam Bułę! Witame srynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 9 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 9 godzin temu Fajna ciepła noc i ostatki wakacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 9 godzin temu Wrzesień jest niemily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 9 godzin temu Przypomniało mi się że było coś takiego jak kafeteria..... I wpadłem sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 9 godzin temu Podaj stary nik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 103 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, thisnight napisał: Przypomniało mi się że było coś takiego jak kafeteria..... I wpadłem sprawdzić Po 13 latach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 9 godzin temu Mje tu nie było 212 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, BułaBoża napisał: Wrzesień jest niemily Lubię wrzesień i zimę ogólnie. Nie lubię lata. Tak Edytowano 9 godzin temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Lubię wrzesień i zupę ogólnie. Nie lubię lata. Tak Ogórkowo muszę zjesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BułaBoża napisał: Ogórkowo muszę zjesc Zima miała być. Popoprawiłam Słownik mi wariuje i wszystko dziś dziwnie się zachowuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 62 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Lubię wrzesień i zimę ogólnie. Nie lubię lata. Tak Wrzesień to lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Po 13 latach? Może nie po 13, ale faktycznie dawno tu nie zaglądałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Po 13 latach? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 9 godzin temu Trzeba mieć memory do haseł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, BułaBoża napisał: Podaj stary nik Miałem jakiś inny, ale autouzupełnianie w telefonie mi tylko ten podstawiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Trzeba mieć memory do haseł Nie trzeba. Telefon pamięta, albo robisz przypomnij hasło. Choć c nie wiem czy tutaj to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: Wrzesień to lato Dlatego jadę na urlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, thisnight napisał: Nie trzeba. Telefon pamięta, albo robisz przypomnij hasło. Choć c nie wiem czy tutaj to działa Po 13 latach to prędzej wybuchnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Po 13 latach to prędzej wybuchnie Twoja zapchana toaleta prędzej zdetonuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 8 godzin temu I malowanemu wypadną zęby, jak przestanie je myć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 29 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, thisnight napisał: Nie trzeba. Telefon pamięta, albo robisz przypomnij hasło. Choć c nie wiem czy tutaj to działa Pamiętasz swój poprzedni nik? Dawaj, i tak 98% starych bywalców tu już dawno nie urzęduje, więc możesz się przyznać nawet do tych najbardziej kontrowersyjnych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał: Pamiętasz swój poprzedni nik? Dawaj, i tak 98% starych bywalców tu już dawno nie urzęduje, więc możesz się przyznać nawet do tych najbardziej kontrowersyjnych... Jakoś nigdy dużo nie pisałem. Używałem kafeteri z nudów, żeby z kimś popisać. Więc raczej nie byłem znany. W tamtym czasie trochę inaczej wyglądała ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Bożenka LuBicz napisał: Pamiętasz swój poprzedni nik? Dawaj, i tak 98% starych bywalców tu już dawno nie urzęduje, więc możesz się przyznać nawet do tych najbardziej kontrowersyjnych... A Ty od dawna na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 29 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, thisnight napisał: A Ty od dawna na kafe? No, też ponad dychę, z przerwami. Najbardziej tęsknię za Offermą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach