thisnight 0 Napisano 2 godziny temu Hej, jest ktoś chętny pogodać o wszystkim i o niczym? Kiedyś można tu było poznać fajne osoby, nie wiem jak jest teraz...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 2 godziny temu Teraz nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BułaBoża napisał: Teraz nie No to szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 2 godziny temu Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ale spróbuję, może mi się poszczęści. Parę fajnych osób tu poznałem Edytowano 2 godziny temu przez thisnight Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 2 godziny temu To powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, BułaBoża napisał: To powodzenia A Ty co tutaj robisz w piątkowy wieczór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, thisnight napisał: A Ty co tutaj robisz w piątkowy wieczór? To samo co ty i inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, BułaBoża napisał: To samo co ty i inni No chyba nie każdy ma taki sam powód siedzenia w weekend na kafeterii czy też innym forum internetowym ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, thisnight napisał: No chyba nie każdy ma taki sam powód siedzenia w weekend na kafeterii czy też innym forum internetowym ..... Nie wiem i nie wnikam w cudze motywację. Siedzę bo chce i mogę. Nie muszę się tłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 80 Napisano 1 godzinę temu A ja czekam na rozmowę. Tak btw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 1 godzinę temu Iskra probuje być tajemniczo damo. Niestety albo sie niom jest albo się pajacuje. Ty już nigdy nie będziesz tajemniczą cycolindo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: A ja czekam na rozmowę. Tak btw O, jest pierwsza osoba. Co tam porabiasz w ten wieczór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 45 Napisano 1 godzinę temu Zgłodniałam i idę coś zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 45 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Pył na wietrze napisał: A ja czekam na rozmowę. Tak btw Napisz wprost, że szukasz męża, bo to już ten wiek Chociaż raz bądź szczera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Napisz wprost, że szukasz męża, bo to już ten wiek Chociaż raz bądź szczera W tym wieku już żaden nie myśli o małżeństwie ani o guwniakach. To wiek chlopa gdy chce mieć święty spokój i dùpe do bzykania. Trzeba uświadomić bogobojno cycoline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 1 godzinę temu No i nie pobzyka już długo bo za chwilę i tak pindol zawisnie ostatecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 1 godzinę temu No ale tu tylko piękni i wiecznie mlodzi milionerzy pardon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 9 Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, thisnight napisał: Hej, jest ktoś chętny pogodać o wszystkim i o niczym? Kiedyś można tu było poznać fajne osoby, nie wiem jak jest teraz...... nohomo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Zgłodniałam i idę coś zjeść Smacznego . A co będziesz jadła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułaBoża 16 Napisano 1 godzinę temu Kupę z patelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 45 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, thisnight napisał: Smacznego . A co będziesz jadła? Serek wiejski i plastry pomidora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Serek wiejski i plastry pomidora To lekka kolacja. Ćwiczysz, masz dietę, czy po prostu lubisz takie jedzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, thisnight napisał: To lekka kolacja. Ćwiczysz, masz dietę, czy po prostu lubisz takie jedzenie? Powiedzmy, że dużo się ruszam i trzymam formę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 57 minut temu 8 minut temu, tymczasowablokada napisał: Powiedzmy, że dużo się ruszam i trzymam formę A to tak jak ja. A serka wiejskiego nie lubię, ale jem. Bo makro musi się zgadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 57 minut temu 10 minut temu, tymczasowablokada napisał: Powiedzmy, że dużo się ruszam i trzymam formę Biegasz, rower czy siłownia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 45 Napisano 52 minuty temu 4 minuty temu, thisnight napisał: Biegasz, rower czy siłownia? Jak czas pozwala to owszem. Ale ostatnio mało go mam i trzeba to nadrobić jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 48 minut temu U mnie to siłownia i trochę biegam. Jakoś nigdy nie znajduje czasu na rower .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 42 minuty temu 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Jak czas pozwala to owszem. Ale ostatnio mało go mam i trzeba to nadrobić jakoś Ja już spadam, idę spać. Bo i mnie już późna godzina, a jutro muszę rano wstać. Mam nadzieję że jutro jeszcze ktoś tu zajrzy, i będzie można pogadać. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach