Alex Angel 6 Napisano 10 godzin temu Interesuja mnie modele, ktorymi gralem, gdy bylem nastolatkiem i milo je wspominam Vic Virth sygnowane Jojo Mayer. Takie biale krotkie lakierowane, zajeebioza I pro mark sygnowane Bill Bruford. Kozacki bebniarz, tez bym sobie je potrzymal w rekach i ponapieerdalal w bebny przed widownia xD Kto mi kupi i wysle golebiem pocztowym do Wielkiej Brytanii? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 10 godzin temu Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Alex Angel napisał: Interesuja mnie modele, ktorymi gralem, gdy bylem nastolatkiem i milo je wspominam Vic Virth sygnowane Jojo Mayer. Takie biale krotkie lakierowane, zajeebioza I pro mark sygnowane Bill Bruford. Kozacki bebniarz, tez bym sobie je potrzymal w rekach i ponapieerdalal w bebny przed widownia xD Kto mi kupi i wysle golebiem pocztowym do Wielkiej Brytanii? Może chcesz zostać kierowcą ciężarówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 9 godzin temu Nie chce, ja juz jestem perkusista, gram od 6 roku zycia a zestaw dostalem jak mialem 9 W zyciu wiele paleczek do perkusji polamalem xD Pecherze na palcach tez mialem i to spore xD. Stare dzieje ;D. Ciesze sie, ze mam gdzie pograc i z kim xX i ludziom sie podoba phil on drums Xd laseczki mnie ogladaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, Alex Angel napisał: Up Kredyt payu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 9 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, Alex Angel napisał: Up Kredyt payu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 9 godzin temu Jedna pare mi mama kupi A druga nie wiem A potem pojde do sklepu z perkusjami i tam sobie kupie jakies, ale przetestuje najpierw xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach