Jeżfrancuski 11 Napisano 12 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 12 godzin temu Pravik juz sie cieszy xD Moze nimfetka na niego poleci, jak zobaczy go w moro i ak 47 w lapie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Jeżfrancuski napisał: . A po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Jimmy Savile napisał: A po co Żeby być gotowy na najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 11 godzin temu To moze awansujesz na generala xD Czytalem newsy, ze rosja dalej napiera na ukraine xD. Kwestia czasu jak napadna na Polske ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Jeżfrancuski napisał: Żeby być gotowy na najgorsze Ja tam sraaam na to. Spierrdalam z tego kraju jak będzie wojna się zbliżała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 23 Napisano 11 godzin temu I TAK WIĘKSZOSĆ POLAKÓW STĄD SPIEERDOLI W RAZIE CZEGO I NIC DZIWNEGO, TYLKO DEEBIL BĘDZIE CHCIAŁ GINĄĆ ZA KAWAŁEK ZIEMI 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Jimmy Savile napisał: Wprost przeciwnie, Ona pisała że jestem za inteligentny do wojska i tylko bym się tam zmarnował Idealnie byś tam nadawał bo drugiego takiego ...a nie ma w Polsce co łyka wszystko co napiszą w internecie xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 11 godzin temu Mi smutno ze juz chyba nigdy do Polski nie pojade, bo wojna wybuchnie i granice zamkna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 11 godzin temu Predzej czy pozniej nie bedzie gdzie uciekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Jimmy Savile napisał: Ja tam sraaam na to. Spierrdalam z tego kraju jak będzie wojna się zbliżała Nawet nie będziesz wiedział kiedy uderzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Jimmy Savile napisał: Ja tam sraaam na to. Spierrdalam z tego kraju jak będzie wojna się zbliżała BĘDZIESZ BRONIŁ POLSKI JAK KAŻDY WYBORCA BRAUNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 11 godzin temu Putin ma 72 lata na karku i nie będzie wiecznie czekał z atakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 18 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Jeżfrancuski napisał: Nawet nie będziesz wiedział kiedy uderzą nigdy bo wiedzą że nie mają szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Jimmy Savile napisał: nigdy bo wiedzą że nie mają szans Dlatego przez pól Polski przeleciała rosyjska rakieta? XD albo dron latal przez ponad godzinę nad Polską? I nawet o tym nie wiedzieliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 11 godzin temu Maja Ostatnio niezle Kijow zbombardowali, pare dni temu i caly czas napieraja Szkoda ze mnie Klaudia nie chciala do Moskwy porwac ze soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 11 godzin temu Chiny tez wspolpracuja z rosja. Jak beda chcieli to zrobia z europy jesien sredniowiecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 23 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Jeżfrancuski napisał: BĘDZIESZ BRONIŁ POLSKI JAK KAŻDY WYBORCA BRAUNA NAWET FANATYCZNI WYBORCY BRAUNA ODPUSZCZĄ, BACZĄC NA TO IŻ CORAZ WIĘCEJ CIAPATYCH TU WPUSZCZAJĄ, IM TEZ SIĘ NIE OPYLA JUŻ TA ZABAWA, SKORO IDEOWĄ WALKE I TAK PRZEGRALI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżfrancuski 11 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Jimmy Savile napisał: ten chuuuj nawet banderowcow nie umie pokonac od 3,5 roku Bo się przeliczył i wysłał na Ukrainę zbyt mało żołnierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 23 Napisano 11 godzin temu MYŚLĘ, ŻE 95% POLAKÓW W WIEKU POBOROWYM SPIEERDOLI W PODSKOKACH, ZOSTANĄ TYLKO NAJBARDZIEJ WYTRWALI I ODKLEJENI NARODOWI FANATYCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 11 godzin temu Ja bym zostal i walczyl albo zdezerterowal do rosji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 11 godzin temu Tak, albo tak jak murzyn z doopy polki czy szwedki xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach