mental disorder 9 Napisano 12 godzin temu NOWA MODERACJA NA KAFE! JERRY DAJ SPOKÓJ XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Dlatego trzeba stad spieerdalac i nowe forum zalozyc bez moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 9 Napisano 12 godzin temu 20 minut temu, Alex Angel napisał: Dlatego trzeba stad spieerdalac i nowe forum zalozyc bez moderacji Podoba mi się twój antysemityzm, niestety znowu ci dziewczynę zabiorę xD https://streamable.com/e51zua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Problem w tym ze nie mam dziewczyny Spadam nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 9 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Alex Angel napisał: Problem w tym ze nie mam dziewczyny Spadam nara No teraz już nie masz, krejzi jest moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Krejzi jest twoja, a moja jest klaudiusz xD Nara przegrywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 47 Napisano 12 godzin temu 16 minut temu, mental disorder napisał: No teraz już nie masz, krejzi jest moja Znowu ci sie wajcha obróciła w 2 str? Widze ze ciebie trzeba porzadnie zyebac jak psa żebyś przestał hejtowac aczkolwiek milosci wyznawać mi nie musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 9 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Znowu ci sie wajcha obróciła w 2 str? Widze ze ciebie trzeba porzadnie zyebac jak psa żebyś przestał hejtowac aczkolwiek milosci wyznawać mi nie musisz Tobie się wajcha obróci, trust me prawaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 9 Napisano 12 godzin temu Fifi 12 września twoja tulpa ma urodziny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 47 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, mental disorder napisał: Tobie się wajcha obróci, trust me prawaku Lubisz jak mama krzyczy niestety jestem młodsza wiec mama nie będę. Próbuj z qwrta, ona lubi atencję niewazne od kogo byle jaja sie zgadzały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 9 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Lubisz jak mama krzyczy niestety jestem młodsza wiec mama nie będę. Próbuj z qwrta, ona lubi atencję niewazne od kogo byle jaja sie zgadzały Przedawkowałaś widmoka, ale już tutaj jest dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Tulpa to cie zrobila xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach